AcasăNewsFlorin Georgescu, obligat sa curete dupa Marga

Florin Georgescu, obligat sa curete dupa Marga

Andrei Marga

Andrei Marga da cu oistea-n gardul Guvernului, afirmand ca premierul Ponta a dat liber la angajari in ministere.

Pe Andrei Marga l-a luat gura pe dinainte

Concret, Marga a sustinut sus si tare ca seful Guvernului a dat unda verde angajarilor ”dincoace de aceea regula cu 1 la 7”, atat la MAE, cat si la alte ministere. Regula impusa in scopul micsorarii numarului de angajati din sectorul administrativ si care consta in angajarea unei persoane doar la sapte angajati plecati din sistem.

Iar cum FMI este cu ochii pe noi, atent la orice cheltuiala bugetara, anuntul facut de Marga nu a sunat deloc bine in urechile cerberilor de la Fond, motiv pentru care Florin Georgescu s-a grabit sa iasa la rampa. ”Nu se va face nicio derogare. Ne incadram in raportul de 1 la 7, dar s-ar putea face diferentieri de la minister la minister. Undeva vom putea avea 1 la 10 si in alta parte 1 la 5. Nu putem iesi din cadrul negociat cu institutiile financiare internationale, pentru ca acesta este un semnal de credibilitate”, a precizat apasat ministrul de Finante, reparand astfel gafa lui Andrei Marga.

author avatar
Simona Badulescu
489 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce poti sa spui de un ministru de externe care afirma cu emfaza, ca posturile de ambasadori si consuli la ambasadele Romaniei, vor fi ocupate doar de persoane care cunosc limba tarii respective, adica in Islanda, islandeza, in Coreea, coreeana, in Africa de sud,afrikaans,in Afganistan, pasthu,etc,?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger