AcasăNewsFlorin Georgescu explica de ce amana bugetul pe 2013 dupa alegeri

Florin Georgescu explica de ce amana bugetul pe 2013 dupa alegeri

Florin Georgescu sustine ca este detasat de „trenul” politicii

Vicepremierul-ministru al finantelor, Florin Georgescu, sustine ca bugetul pe 2013 va fi gata la 15 zile dupa investirea noului guvern, dar respinge ideea ca, pe aceasta baza,  USL sa faca promisiuni electorale fara acoperire.

Florin Georgescu sustine ca este detasat de „trenul” politicii

Actualul Executiv a stabilit  recent ca, intr-un an electoral, cand alegerile parlamentare au loc in ultimele luni ale  anului, bugetul sa fie depus la doua saptamani dupa investirea noului Guvern. Asa s-o fi stabilit, numai ca aceasta decizie a starnit reactii negative in randul Opozitiei, care considera ca decizia Guvernului da posibilitatea Uniunii Social-Liberale sa promita cate in luna si in stele alegatorilor in campania electorala din acest an.

Sigur, dupa ce se vad cu sacii in caruta, uselistii isi vor vota si noul guvern, iar acesta  va putea incalca linistit promisiunile anterioare, dand vina pe fostii guvernanti si pe criza din UE. L-am contactat pentru lamuriri pe vicepremierul-ministru de finante Florin Georgescu, iar pozitia acestuia a fost transanta. „Eu nu fac politica, fac politici economice. Am de condus un minister si de administrat finantele tarii”,  ne-a declarat Florin Georgescu.

author avatar
Arpad Dobre
586 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bineinteles ca noul buget va fi de austeritate mare , deoarece actualul guvern de trei parale a aruncat cu banii pe ferestra numai ca sa obtina voturi. Va fi jale mare la anul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger