AcasăNewsFlorin Cîțu spune cum vor crește salariile românilor: peste 300 de lei...

Florin Cîțu spune cum vor crește salariile românilor: peste 300 de lei în plus 

florin cituFlorin Cîțu spune cum vor crește salariile românilor: peste 300 de lei în plus 

Florin Cîțu vine cu propuneri pentru a creşte salariile pentru toţi românii. Președintele PNL dă exemplul reducerii contribuției pentru asigurări sociale (CAS) de la 25% la 20%.

Această reducere ar aduce aproximativ 317 lei în plus în buzunarele românilor, precizează liberalul.

Într-o postare făcută duminică pe pagina sa de Instagram, Cîțu susține că reducerea contribuțiilor înseamnă mai mulți bani în buzunarele românilor, iar reducerea TVA temperează inflația.

„Soluţii: 1. Reducerea contribuţiilor – mai mulţi bani în buzunarele românilor. 2. Reducerea TVA – temperează inflaţia”, scrie Cîţu în postare.

Preşedintele PNL prezintă şi soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii. ”Reducerea CAS de la 25% la 20% – aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu”, spune liderul liberal.

Adrian Cîciu a readus în discuție „taxa pe lux”

Postarea liderului PNL vine în contextul declaraţiilor ministrului Finanţelor Publice, Adrian Câciu, a anunţat, miercuri, intenția de a schimba Codul fiscal de la jumătatea anului, în ideea de a intra în vigoare din 2023.

Ministrul a spus că, pe zona de taxare a proprietăţilor, este posibil ca persoanele fizice care au mai multe apartamente, de exemplu, să plătească mai mulţi bani, precum şi cei care au mai mult de două maşini.

Ulterior, ministrul şi-a nuanţat declaraţiile privind impozitarea proprietăţilor el arătând că nu este adeptul supraimpozitării în această privinţă, el precizând că susţine ceea ce numeşte „o ajustare” în zona de reglementare comercială a unor activităţi de business.

author avatar
Andreea Vlad
655 afisari

5 COMENTARII

  1. Bau Citule, bah vagabondule. Mah tu ptr achizitia a 120 milioane de doze de vaccin (1,7 MILIARDE DOLARI) trebuie sa mergi la puscarie.

  2. Un nenorocit nu spune de adevăratul jaf: pensiile speciale!!!!! Pensionările înainte de 65 de ani!
    Cumulul pensie-salariu la stat!

  3. Taxeaza ba multinationalele ca e lege ue si nu guita nimeni despre si sa aduci redeventele la nivel ue asta nu puteti baga in pnrr???!!!

  4. Daca pica guvernul niciun limberal nu mai vede guvernarea,veti sta in opozitie mult si bine.partidul limbistilor

  5. Pai știți ce înseamnă scăderea CAS ? Contribuție mai mica pentru pensiile de acum, dar și pt. pensia proprie. Asta se vrea : doua dintr-o lovitura ? Ia mai bine renunțați la pilonul 2 de pensii care a fost băgat pe gât forțat românilor de guvernul liberal in 2007.Si oricum pensia din sistemul public ,deocamdată, e cea mai sigura.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger