AcasăNewsFlorin Cîțu sare la gâtul PSD. „Mi s-a făcut milă”

Florin Cîțu sare la gâtul PSD. „Mi s-a făcut milă”

După ce reprezentanţii PSD au transmis că Guvernul Orban ascunde bugetul pentru anul 2021, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a reacționat, postând pe Facebook un mesaj foarte acid la adresa social democraților.

„De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! La întrebarea «de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021» nu se poate raspunde decât cu o altă întrebare : De ce pun proştii întrebări când oricum nu înţeleg răspunsurile? ”, a scris, vineri, Florin Cîţu pe Facebook.

Florin Cîțu revine cu o explicație „surpriză”

Sâmbătă dimineață, Florin Cîțu revine cu un nou mesaj postat pe pagina sa de socializare, în care spune că a pregătit o surpriză pentru PSD.

„Un cadou pentru PSD-iști!

Am văzut atât de mult zbucium în tabăra socialistă după mesajul meu de ieri și mi s-a făcut milă.

Știu sigur că nu ar trebui, dar astăzi mă simt generos.

Așadar, care este răspusul la întrebarea “de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021”?

Pentru că este ILEGAL!

Art 35^1

În cazul în care alegerile generale parlamentare sunt organizate în ultimele 3 luni ale anului, calendarul este următorul:

Ministerul Finanţelor Publice, pe baza proiectelor de buget ale ordonatorilor principali de credite şi a bugetului propriu, întocmește proiectele legilor bugetare și proiectele bugetelor pe anul următor, pe care le depune la Guvern în termen de 15 zile de la învestirea NOULUI Guvern, conform art. 103 din Constituţia României, republicată;

Asta se întâmplă când trei ani de zile ești preocupat DOAR de furat și de schimbat legile justiției ca să nu mergi la pușcărie pentru că ai furat. Nu ai timp să citești legile modificate tot de oamenii tăi.

Credeți că acum socialiștii vor opri propaganda infectă la adresa mea în legătură cu acest subiect?”, a scris Florin Cîțu în postarea de pe Facebook.

Menționăm că PSD a transmis că Guvernul Orban ascunde bugetul pentru anul 2021 pentru că Exectivul PNL urmează să redeschidă discuţiile cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi apoi să majoreze TVA, să taie salarii şi să facă concedieri pentru a acoperi găurile din buget cauzate de măsurile haotice pe care le-a luat anul acesta.

author avatar
Eli Dan Davidescu
117 afisari

2 COMENTARII

  1. Citule, sari la gatu sticlei alaturi de sefu tau Orban, tu esti un muci national, un gaozar de 2 bani

  2. Aceasta jigodie,sluga credicioasa a Busteanului,pus la post pt. ca se pricepe la furat,arata si la propiu si la figurat,copie reprezentativa a ” guvernului meu „. Iresponsabilii astia pas cu pas,zi de zi,fac viata amara romanilor. Pt. asta s-a facut Revolutia,cu speranta ca vom scapa de securisti,activisti,tradatori,cozi de topor,vanzatori de Tara si de neam,ca sa ajunga la putere,sa-si bata joc de viata noastra asemena dihanii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger