AcasăNewsFlorin Cîțu, în doliu! Boala incurabilă care i-a răpus mama

Florin Cîțu, în doliu! Boala incurabilă care i-a răpus mama

Florin CituFlorin Cîțu, în doliu! Boala incurabilă care i-a răpus mama

Florin Cîțu este în doliu. Mama sa a murit vineri, 4 iunie, după o lungă suferință. Elena Cîțu suferea de o boală incurabilă.

Șeful Guvernului se afla la Baia Mare când a aflat de tragedie și s-a întors de urgență la București. Acesta a vizitat vineri Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare, participând la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş. Acolo, Florin Cîțu a vorbit despre cum România a depăşit cu succes, în 2020, cea mai mare criză din ultimul secol.

În urma acestui eveniment tragic, premierul României și-a schimbat în ultima clipă programul pentru ziua de sâmbătă. Florin Cîțu trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021, asa cum fusese anunțat inițial.

Mama premierului suferea de cancer pulmonar

Mama lui Florin Cîțu ar fi suferit de cancer pulmonar, transmite Antena 3. Elena Cîțu era din Golești (județul Vâlcea), acolo unde premierul a și copilărit împreună cu fratele său.

„Mamă-sa este născută şi crescută aici, în casa aceea frumoasă pe care aţi văzut-o sus, pe deal. Şi el a copilărit tot aici, cu fratele lui. Cât au fost mici, erau mai tot timpul pe aici, cu bunicii, că părinţii lucrau, aveau apartament la Râmnicu Vâlcea. I-am crescut pe amândoi ca pe copiii noştri… Florin era un copil cuminte, băiat crescut la ţară. Venea cu vacile lu’ mă-sa mare pe islaz”, spuneau vecinii bunicilor materni, potrivit adevărul.ro.

author avatar
Andreea Vlad
451 afisari

3 COMENTARII

  1. In memoria sa, domnul premier ar trebui sa se gandeasca la bolnavii de cancer dar si la greutatile medicale privind transplantul pulmonar.

  2. Lasa bai Matule, uite aici o stire cu adevarat importanta: a dat coltul vice-presedintele Oracle, marele vaccinist sef Joel Kallman, la varsta de 54 de ani, asta dupa ce idiotul util american a facut prima doza a vaxinului la sfarsitul lui martie, si inca facea parada de ea pe FakeBook, adica virtue signalling !! 🙂 Apoi in aprilie cica a facut a 2-a doza a vaxinului, adica update-ul, ca primul a fost incarcarea sistemului de operare in corpul lui de cobai prost 🙂 iar pe 25 mai, ordinarul a dat coltul, ceea ce e chiar o victorie pentru ne-vaxinati !! Dar vedeti faza dracului, oficinele lui Billie Fukin` Gates au anuntat peste tot ca idiotul util a murit de fapt de virusul chinezesc, si nu de la cele 2 doze de vaxin luate in cap !! 🙂 Ha ha ha, deci asta e tot ceea ce trebuie sa stiti, dragi cobai romanasi, globalistii vegheaza asupra sanatatii dvs., ca nu cumva sa evadati din lagarul virtual, ei si doar ei stiu ceea ce e bine pentru voi, cobai mici si pufosi !! 🙂 Si unul sa nu comenteze, ca isi ia un cap in gura de la domnul Matu, mai ales acum ca nu prea e bine-dispus !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger