AcasăNewsFlorin Călinescu, președinte de partid

Florin Călinescu, președinte de partid

Florin Călinescu, în mijlocul colegilor de partid

Cunoscutul actor în vârstă de 63 de ani, care a lăsat de ceva vreme în urmă lumina reflectoarelor, fiind zărit doar ca jurat la o emisiune TV de talente, pare decis să se reorienteze… către scena politică.

Florin Călinescu, în mijlocul colegilor de partid

La acest sfârșit de săptămână, Florin Călinescu a fost ales liderul unei formațiuni politice – Partidul Verde. „De astăzi, verzii români intră pe scena politică cu Florin Călinescu președinte. Veți vedea că se poate face și o altfel de politică in interesul oamenilor dar și cu respectul mediului înconjurător în care trăim”, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții formațiunii, via Facebook.

Anul trecut, în mai, se anunța faptul ca actorul devenea membru de onoare al Partidului Verde, formațiune fondată în toamna anului 2005 și care în urmă cu fix un deceniu intrase în lupta electorală pentru Cotroceni susținându-l pe Remus Cernea.

480 afisari

3 COMENTARII

  1. VALEU CERNEA O SAI FAC CURUL PRAF demult urmarea acesta pe calinescu ca sai tina cu manutele alea doua oualele ca la PNL cat a stat sa umplut de SPERM LUI tambalagiu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger