AcasăNewsFlorin Călinescu anunță Apocalipsa: Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu?

Florin Călinescu anunță Apocalipsa: Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu?

După ce și-a închis restaurantul din Capitală din cauza coronavirusului și s-a retras la țară, la moșia din Băbana-Argeș, actorul Florin Călinescu își ține fanii aproape prin live-uri pe Facebook.

Juratul de la „Românii au talent” pune criza creată de COVID-19 pe seama marilor puteri „ într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut”.

„ Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi…Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis stați acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la școală. Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu? Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu V-a întârzia să apară. Pentru asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia”, îi îndeamnă actorul pe români.

De asemenea, juratul îndrăgitei emisiuni punctează faptul că o să vină vremuri grele, domenii cheie ale economiei fiind grav afectate: „O să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin nu are scopul să nu ne îmbolnăvim”.

author avatar
A.P. Redactor
1.193 afisari

3 COMENTARII

  1. PROSTALAUL SI TEMBELICA CU ROLURI DE UTECISTI SI AGENTI COMUNISTI LA SATE- A LUAT BANI FRUMOSI-SE ZGARAIE PE MECLA SCOFALCITA DE PROSTIE.MILOG SI TERPADUS AL UTECEULUI DE LA TEATRUL MIC,GOLANASUL CU FURACIUNEA DE LA OPTICA ROMANA,NU SE INMORMANTEAZA IN FLEGME.
    ACTORAS SUBMEDIOCRU CU RANJET DE PORCUSOR CU FALCI SI GUSA TRIPLA,MAZGALESTE LITERE DE ANALFABETA.
    BA,MANGLITORULE DE OPTICA ROMANA SI 10 TERENURI IN ZONA GIURGIU,TACI DRACULUI SA TE IA DIN GURA.AI AJUN DE RASUL SOB OLANILOR AZMERICANI.PLEACA BA,IN AZMERICA.O SA DORMI SUB PODURI,
    FOSTULE PIONER,UTECIST SI PCR-IST.SI CEVA CARPE DECOLORATE PE UMERI.SICTIR,BOULEANA

    • BA,PARLITULE CUM ITI PERMITI.SA RIDICI IN SLAVI PCR-UL CARE TI-A DAT O PAINE.AVEAI 3 LUNI VACANTA,REPETITII DE LA 10-13,SPECTACOL-daca te baga marele sararu.pe care tu-tigane l-ai injurat-DE 19-22-aici spune-ai 15-20 cuvinte cu 4 intrari.CIUBUCURI PLA RADIAO,TVR.GAGICI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger