AcasăNewsFlorentin Puscoiu: „Preotul avea chip de diavol!”

Florentin Puscoiu: „Preotul avea chip de diavol!”

Preotul Tudor Marin a fost asasinat chiar in biserica, de catre Florentin Puscoiu

Ieri, judecatorii au dispus arestarea tanarului care a omorat un preot in biserica din centrul orasului Focsani. Suspectul a declarat ca l-a asasinat pe socrul sindicalistului Vasile Marica fiindca „Dumnezeu l-a indemnat” sa o faca.

Preotul Tudor Marin a fost asasinat chiar in biserica, de catre Florentin Puscoiu

Florentin Puscoiu (30 de ani), este principalul suspect in cazul uciderii preotului Tudor Marin, din Focsani. Barbatul a recunoscut ieri in fata anchetatorilor ca a premeditat asasinarea preotului Tudor Marin (65 de ani), socrul sindicalistului Vasile Marica, presedintele SED LEX.

Florentin Puscoiu

Ieri, avocatul suspectului arestat a intarit aceasta ipoteza. „Mi-a spus ca in Biblie era vorba de anumiti preoti cu chip de diavol. A zis ca i s-au aratat in vis. Tot in vis i-ar fi aparut Dumnezeu, care l-ar fi indemnat sa-l omoare pe preotul cu acest chip de diavol. (…) Din cate stiu eu, mai fusese in acesta biserica acum doua saptamani, cand a avut visul, si mi-a spus ca preotul ucis semana cu preotul din vis, cu chip de diavol”, a spus avocatul.

author avatar
Dan Bratu
1.393 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui lasat liber iar noi sa ne rugam pentru iertarea pacatelor si pentru sufletul preotului cu o conditie: sa viseze in fiecare noapte sau macar de doua ori pe saptamana cate un deputat sau senator iar o data la doua saptamani un membru al guvernului!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger