AcasăNewsAvocata lui Dragnea, declarații șocante după vizita la Rahova: „I s-a agravat...

Avocata lui Dragnea, declarații șocante după vizita la Rahova: „I s-a agravat starea de sănătate”! Ce a pățit fostul șef al PSD

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a afirmat, joi, 10 septembrie, că starea de sănătate a fostului lider al PSD s-a agravat foarte mult. Oficial, se știe doar că Dragnea are o hernie pe coloană, care necesită un anume tratament; nesupravegheată corespunzător, pot apărea complicații grave, iar în final doar intervenția chirurgicală mai reprezintă o soluție!

Flavia Teodosiu a spus că Dragnea a acordat interviul din 25 iunie, singurul din perioada detenției, cu cinci zile înainte să fie programat la operație pentru hernie de disc. Totuși, după ce a apărut pe sticlă, fostul șef al PSD n-a mai ajuns și pe masa doctorilor! „Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii injuste luate la nivel Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova.

Fac această declarație pentru a atrage atenția public asupra unor consecințe care pot deveni ireversibile. Afecțiunile clientului meu era cunoscute public. Are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte în zona cervicală, o parte în zona lombară. La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiție medicală, cât și altele, dar și care e stadiul fiecăreia dintre ele”, a precizat Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea acuză conducerea penitenciarului

De asemenea, pe parcursul detenției, se mai acuză și faptul că Liviu Dragnea beneficia de tratament pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora.

„(…) În urmă cu trei luni, domnul Dragnea a făcut o cerere prin care a solicita să fie programat la un consult, deoarece durerile se agravaseră. Acesta a menționat că dorește ca toate costurile să fie suportate de către dânsul. Cererea a fost aprobată, programarea a fost stabilită. Domnul Dragnea, însă, nu a fost transportat la spital nici până astăzi, nu a primit niciun fel de explicație în acest sens”, a spus avocatul, joi dimineață.

„După convorbirea online pe care a avut-o și care a fost făcută publică, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără să i se dea o explicație în acest sens. Situația se menține, din păcate, și astăzi. Explicațiile au venit după câteva zile, i-a fost comunicat că penitenciarul s-a autosesizat cu privire la convorbirea online și a fost declanșată o anchetă”, a mai spus Flavia Teodosiu.

author avatar
Eli Dan Davidescu
262 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce sa-i faci Dnu. Dragnea,(detinut politic)in „Romania normmmaaaaaala,Romania modeeerna,Romania educaaata,Staaatul meeeu de drept,intesat cu interlopi,nu urmariti,nu cercetati penal,nu arestati,ci protejati,eliberati pe banda rulanta,circula si-si fac de cap printre noi”.Cand penalul cocotat la varful statului,incalca pas cu pas Constitutia,in loc sa faceti apel la Lege sa-l supendati,”ati lasat loc de buna ziua”.Acuma dupa ce si-a instaurat Guvenul meeeeeu,si a pus la punct Staaatul de dreeept,Ti-o trage din toate pozitiile.Pt. ca asa functioneaza Justitia meeaaa independenta in Statul meeeu de drept.

  2. Este cu siguranta un process, cu sprijin politic, de sus de tot din Salcam, dar ceea ce se intampla, miroase a crima cu premeditare, alo mai e cineva independent in tara asta a altora ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger