AcasăNewsFlashmob împotriva traficului de persoane

Flashmob împotriva traficului de persoane

Atenție! Traficanții de carne vie fac parte integrantă din anturajul tinerelor

Tinerii continuă să conștientizeze problemele cu care se pot confrunta zi de zi.

Atenție Traficanții de carne vie fac parte integrantă din anturajul tinerelor

Astfel, ieri, în cadrul evenimentului ”Săptămâna Prevenirii Traficului de Persoane”, mai mulți elevi ai Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” din București au organizat un flashmob al tinerilor la Aeroportul Otopeni. ”Ignoranţa oamenilor duce la continuarea fenomenului de trafic de persoane”, au spus elevele din cadrul unității de învățământ. ” Mesajul este că nu observăm ce se întâmplă în jurul nostru, iar asta se întâmplă în fiecare zi. E un mesaj pentru a deschide ochii şi a fi mai atenţi. Am încercat să tragem un semnal de alarmă pentru oamenii care nu observă”, au mai spus participantele la eveniment. Purtătorul de cuvânt al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, Ciprian Ghiculeasa, a precizat că „în proporţie covârşitoare, de peste 80%, traficanţii sunt persoane cunoscute din anturajul victimelor. Ei se infiltrează cu timpul şi conving persoanele din familia victimei, conving prietenii victimei că sunt nişte persoane extraordinare care pot oferi multe şanse în străinătate, pot oferi joburi mai bune, le fac cadouri, le duc în cluburi şi, din păcate, cu timpul ajung să le manipuleze”.

author avatar
Ramona Feraru
444 afisari

1 COMENTARIU

  1. Traficul de carne vie ,prostitutia a ajuns la cote alarmante acolo unde-i saracie ,somaj,incultura,coruptie in administratie de jos pina sus in guvern,parlament ,justitie.
    Romania prin haosul instaurat in decembrie 89 ,prin LEGISLATIA SCHILOADA ,PRIN DERBEDEII SI GOLANII AJUNSI IN ADMINISTRATIE SI PARLAMENT au favorizat actele antisociale.
    O contributie deloc-neglijabila in distrugerea educatiei ,a moralei ,a demnitatii umane au avut-o asa zisii reformatori ai invatamintului ,acele CARTASTROFE CARE SI-AU BAGAT PICIOARELE IN SCOLI,UNIVERSITATI ,ACEI NENOROCITI CARE AU TRANSFORMAT INVATAMANTUL-SCOLILE IN TARABE.
    ASA A AJUNS O MARFA : DIPLOMELE SI COPII ACESTEI TARI.
    Distrugerea economiei romanesti ,milioanele de someri ,familiile distruse ,copii lasati pe drumuri sunt alta cauza a proliferarii prostitutiei.
    Astea-s efectele asa zisei libertati ,democratii ,globalizarii ,deznationalizarii,a distrugerii orcaror traditii,omul a fost rupt de tot ce avea,omul a devenit o marfa !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger