AcasăNewsFizicianul Ancu Dinca promoveaza valorile traditionale romanesti

Fizicianul Ancu Dinca promoveaza valorile traditionale romanesti

Fizicianul Ancu Dinca promoveaza valorile traditionale romanesti

Revenit recent de la Nara (Japonia), unde a reprezentat Romania la un congres international pe teme de energie (EMF-ELF 2013), Ancu Dinca, fizicianul roman care a descoperit armonizatorul biologic,  se pregateste de un eveniment drag sufletului sau.

Fizicianul Ancu Dinca promoveaza valorile traditionale romanesti

In perioada 5 si 8 decembrie, profesorul va organiza la Sala Palatului din Bucuresti expozitia „Traditie si Sanatate”. Desfasurata sub motoul „Omul – purtator de traditie si beneficiar al sanatatii”, expozitia va promova domenii precum terapiile naturale, medicina bio-informationala, arhitectura verde sau agricultura organica, biodinamica.

Nu vor lipsi prezentarile de nutritie si alimentatie sanatoasa (produse bio, vegan, raw), cele de cosmetice si produse naturale de ingrijire corporala, sau cele de sanatate prin arta (muzica populara, colinde, dansuri populare, mestesuguri, costume populare) cat si concerte sau lansari de carte.

„Traditia si sanatatea sunt doua surse de armonie si disciplina care implica omul, ii stimuleaza simturile (inclusiv cele rafinate, subiective, personale, aflate la ori dincolo de frontierele gandirii/ratiunii), il redescopera, il hranesc, ii sustin viata. Omul devine astfel sursa de valori, deci purtator de traditie si beneficiar al sanatatii. Remediile, ca si in cazul traditiilor, sunt purtatoare de vibratii, frecvente specifice viului, insa ating zonele greu insondabile ale profunzimii umane”, a explicat Ancu Dinca.

author avatar
eNational
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger