AcasăNewsFiului presedintelui CJ Cluj, acuzat de trafic de droguri

Fiului presedintelui CJ Cluj, acuzat de trafic de droguri

Alexandru Uioreanu, fiul presedintelui Consiliului Judetean Cluj, a fost incatusat de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri.

Horea Uioreanu sustine ca viata politica l-a tinut departe de fiul traficant

Tanarul, care este elev al Liceului de Coregrafie si Arta Dramatica „Octavian Stroia”, la clasa de Teatru, lipsea foarte des de la scoala, invocand motive medicale. Din cauza absentelor, el a ramas corigent la doua materii si are situatia neincheiata la mai multe discipline.

In timp ce profesorii il credeau pe patul de moarte, din cauza multiplelor absente motivate cu documente medicale, Alexandru Uioreanu isi rotunjea veniturile vanzand stupefiante. Uioreanu Jr. a fost ridicat de anchetatori miercuri seara si, dupa ce l-au audiat, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au emis pe numele lui o ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Socat de vestea primita, Horia Uioreanu a declarat, in legatura cu fiul din prima casatorie: „Responsabilitatea de tata ramane aceeasi… Poate ca functia pe care am avut-o, de deputat, si acuma de presedinte al Consiliului Judetean, m-a tinut mai departe de el…”.

author avatar
Dan Bratu
167 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger