AcasăNewsFiul unui magnat, criminal din cauza unui joc video

Fiul unui magnat, criminal din cauza unui joc video

Un pusti in varsta de 14 ani, fiu de miliardar, si-a injunghiat mortal prietenul, cu 27 de lovituri de cutit, dupa ce s-au jucat impreuna un joc video.

Puştiul criminal alături de tatăl miliardar

Vasya Turda, supranumit Ucraina, in varsta de 14 ani, a fost condamnat la 3 ani si jumatate de detentie pentru crima sa. El si-a ucis cu salbaticie prietenului „dupa ce a pierdut un joc pe calculator”. Totul s-a petrecut in conacul parintilor milionari unde adolescentul l-a invitat pe Vasya Pop, in varsta de 15 ani, pentru a se juca impreuna pe noua sa consola. Cateva ore mai tarziu, bunica adolescentului criminal l-a gasit pe Vasya Pop mort, iar casa plina de sange. Baiatul avea gatul taiat si 27 de plagi injunghiate, dupa cum arata raportul criminalistilor, prezentat in instanta.

Inmormântarea victimei

„Mi-a injunghiat fiul cu un cutit. Avea 27 de rani, fiind aproape decapitat”, a declarat Mikhail Pop, tatal victimei, care l-a numit pe atacator „maniac”. Potrivit investigatorilor, „conflictul” intre adolescenti ar fi izbucnit dupa un joc pe calculator, rezultatele jocului fiind motivul care ar fi provocat atacul furibund.

Scena crimei din conacul magnatului rus
author avatar
Andrei Coman
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger