AcasăNewsFiul unui impresar de fotbal, ridicat de DIICOT pentru frauda informatica!

Fiul unui impresar de fotbal, ridicat de DIICOT pentru frauda informatica!

Procurorii DIICOT au retinut 24 de persoane acuzate de falsificare de carduri, printre care si fiul unui impresar de fotbal. Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba despre Adrian Popescu, fiul impresarului de fotbal Marcel Popescu. Prejudiciul cauzat de membrii grupului este de peste 300.000 de euro.

„Au fost 35 de descinderi, 25 de persoane vizate si au fost gasite 24 de persoane. Rand pe rand vor fi adusi toti la sediul DIICOT Craiova. Practic erau doua grupari: la Craiova era condusa de Camen Cosmin, cunoscut drept Lale, si la Sacele, de un anume Florea Iancu, zis Iancu Jianu”, a declarat procurorul sef al DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, Adrian Gluga, potrivit Stirile Pro Tv.

Cei 24 actionau in doua grupuri infractionale specializate in infractiuni informatice comise atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tari precum Franta, Spania, Italia, Columbia, Republica Dominicana, SUA si Mexic.

Perchezitiile au fost facute la 35 de adrese din Bucuresti, Timisoara, Mangalia, Fetesti, Galati, Sacele.

Pentru mai multe informatii acceseaza si: Procurorii DIICOT, pe urmele a doua grupari specializate in infractiuni informatice

448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger