AcasăNewsFiul senatorului Sorina Placinta, condamnat la sase ani de inchisoare cu executare

Fiul senatorului Sorina Placinta, condamnat la sase ani de inchisoare cu executare

(foto: realitatea tv)

Andrei Placinta, fiul senatorului Sorina Placinta, a fost condamnat, vineri, la sase ani de inchisoare cu executare pentru talharie, tentativa de omor si ultraj. Sentinta nu este definitiva.

(foto: realitatea tv)

Fiul senatorului Sorina Placinta, Andrei Placinta, a fost condamnat, vineri, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare cu executare pentru talharie, tentativa de omor si ultraj contra bunelor moravuri. Sentinta nu este definitiva.

Tanarul este acuzat ca, potrivit Parchetului, „in seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neintelegeri cu partea vatamata H.I.D., inculpatul a lovit-o pe aceasta si a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota si plafonul autoturismului partii vatamate, pe care l-a deteriorat, in sensul ca i-a indoit capota si i-a spart luneta”.

Ulterior, cand in ajutorul fetei au intervenit mai multe persoane, Andrei Placinta, ce se afla la volanul unui autoturism, a „ patruns cu acesta pe trotuar cu intentia vadita de a-i lovi. In aceste imprejurari, in timp ce partea vatamata S.N. incerca sa il opreasca pe inculpat, tinandu-se cu mainile de capota autoturismului, a fost impinsa de autoturism, s-a dezechilibrat si a cazut. Acuzatul si-a continuat deplasarea si a surprins-o pe aceasta sub autoturism, dupa care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului in fata si in spate a trecut peste partea vatamata, provocandu-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de ingrijiri medicale, potrivit procurorilor, citati de Realitatea TV.

author avatar
Ionut Zgimbau
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger