AcasăNewsFiul realizatorului TV Sorin Ovidiu Balan, implicat intr-un caz de evaziune fiscala!

Fiul realizatorului TV Sorin Ovidiu Balan, implicat intr-un caz de evaziune fiscala!

Miercuri au avut loc cinci perchezitii in Bucuresti la domiciliul mai multor suspecti de evaziune fiscala, printre care si fiul fostului realizator tv Sorin Ovidiu Balan. Potrivit anchetatorilor, statul roman ar fi fost prejudiciat cu peste trei milioane de lei.

Politistii au pus in exceutare trei mandate de aducere in acest caz in care este implicata o firma de paza, al carei administrator era Alexandru Ioan Balan. Prin intermediul companiei, acesta a achizionat echipament in cantitati foarte mari comparativ cu numarul de angajati pe care ii avea. De exemplu, doar pentru unul ar fi cumparat 80 de sepci si 100 de tricouri. Prejudiciul estimat se ridica la aproximativ un milion de dolari.

Potrivit RTV, in perioada 2009-2012, administratorul firmei de paza ASG Security Logistic a inregistrat in contabilitatea societatii cheltuieli care nu au avut nicio baza reala, astfel diminuand baza impozabila si sustrangandu-se de la plata obligatiilor fiscale.

Pe site-ul firmei, Sorin Ovidiu Balan scrie ca garanteaza pentru ASG Security. Fostul realizator tv lucreaza aici la Departamentul de Investigatii, acesta din urma avand in componenta zece detectivi si patru investigatori care se ocupa de solutionarea cazurilor de rapire, jafuri si indifelitati.

author avatar
Anca Murgoci
889 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger