AcasăNewsCe a declarat mama elevului acuzat că şi-a abuzat colegul în baia...

Ce a declarat mama elevului acuzat că şi-a abuzat colegul în baia şcolii „Nicolae Titulescu”. Afirmații scandaloase!

"Fiul meu este acuzat pe nedrept". Ce a declarat mama elevului acuzat că şi-a abuzat colegul în baia şcolii Nicolae Titulescu"Fiul meu este acuzat pe nedrept". Ce a declarat mama elevului acuzat că şi-a abuzat colegul în baia şcolii Nicolae Titulescu/ Sursa FOTO: gandul.ro

Mama elevului care a fost acuzat că și-ar fi abuzat colegul în baia școlii îi ia apărarea fiului. Care sunt argumentele pentru care îl consideră nevinovat.

Femeia a declarat că dosarul a fost clasat, în mod greșit, pe lipsa de răspundere penală a fiului său, care la acea dată avea 11 ani. Fapta se pare că nu ar fi fost nici măcar anchetată de către autorități.

Nici urmă de anchetă. Fiul său nu a fost audiat, nu s-au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere și nu s-a făcut nici măcar o expertiză în dosar.

Declarația mamei elevului

Fiul meu nu a fost nici o secundă cercetat. Fapta niciodată nu a fost confirmată, pentru că organele abilitate, care trebuia să-și facă treaba axându-se pe anchetarea acestei situații, de fapt, nu au făcut nici măcar o secundă niciun fel de anchetă.

Nu a existat o anchetă, nu a existat o faptă. A fost o presupusă acțiune, faptă de viol, iar fiul meu un presupus făptaș„, spune mama băiatului acuzat că l-ar fi violat pe un elev în toaleta școlii Nicolae Titulescu.

Fiul său era atunci în vârstă de 11 ani, iar presupusa victimă avea 8 ani. Dosarul s-a clasat pentru că principalul și unicul suspect era prea mic pentru a răspunde penal.

Clasarea o știm cu toții. La Parchet a fost clasat din comoditate, pentru minoritate. Am solicitat audierea fiului meu în prezența unui psiholog. Nu am fost luați în calcul„, a mai declarat ea.

Cred că în sfârșit a acceptat că ar trebui să lase și el în urmă ceea ce a fost. Am avut o perioadă de revoltă de aproape un an de zile. N-a fost simplu. Abuzatorul s-a mutat la altă școală, unde nimeni nu a știut că este un abuzator.

„Nu a existat o anchetă, copilul nu a fost audiat”

Situațiile de abuz, tentativă sau viol nu au existat la acea școală, deși nimeni nu a știut că el a fost incriminat sau bănuit că nici măcar incriminat nu a fost de așa ceva. Ei, la noua școală rămânând victima. Ce credeți, au continuat abuzurile„, mai spune femeia.

Un alt caz de viol a avut loc în aceeași școală Nicolae Titulescu, în decembrie 2023. Este vorba despre aceeași victimă. Mama copilului violat, a dezvăluit prin ce a trecut fiul său, de două ori. Declarațiile au generat un scandal monstru, alimentat de atitudinea directoarei, care ulterior a și demisionat la presiunea publică.

Au avut loc proteste în fața școlii, în urma cărora au sosit și controalele Ministerului Educației atât în unitatea de învățământ, cât și la inspectorat.

Eu sunt mama violatorului, așa cum se afirmă în mass-media în ultimul timp. Violatorul, de fapt, nu este violator. Fiul meu a fost indicat, a fost recunoscut de mămică după o fotografie. Mămica copilului abuzat, să zicem așa.

Noi am pedepsit și am acuzat un copil și l-am supus oprobriului public pentru ceva ce nici măcar nu a comis. Nu a fost simplu. A trebuit să-i explic în permanență copilului că, deși este acuzat pe nedrept, la un moment dat va avea parte de dreptate și el.

Abia acum îl înțeleg cu adevărat. Încercați să vă sprijiniți copiii în absolut orice încercați să credeți în ei, încercați să-i credeți în primul rând și să-i susțineți. E ca un mic om mare. Mă ajută în absolut orice aș avea nevoie uneori, fără să-i cer„, a mai spus mama presupusului violator care a afirmat curajos că dacă celalalt dosar se va redeschide „va putea răsufla ușurată„.

author avatar
Mihail Ioan
978 afisari

2 COMENTARII

  1. Adica daca nu ai inca nu stiu-ce-varsta inseamna ca poti sa faci orice fara sa patesti nimic? Mai exista case de corectie?

  2. Cretina asta trebuie sabtaca din gura. Sau sa se faca postere si sa se puna peste tor: asa mama NU!
    Esecul coopilului la varsta de 11 ani este esecul parintilor. L-a lasat nesupravegheat cu telefon sau tableta in mana, fara filtrele pentru varsta si de acolo a imvatat asta ori din casa. Mai degraba de pe internet.
    Ori si copilul proastei asteia a fosg abuzat de taicasu sau de vreun unchi, ori a vazut asta pe net.
    Poate de aceea nu s-a anchetat? Cine sunt parintii copilului agresiv? De ce a ajuns copilul sa faca asa ceva? Este si el abuzat in casa? Are sens.
    Oricum ar fi acel copil a fist neglujat si abuzat, probabil batut grupa mare acasa, ca altfel nu facea asa ceva, nu avea acea agresivitate. Trebuie anchetat cu psiholog, facutavterapie si o sa se descopere lucruri interesante. Trebuie sa intelegem ce a provocat atacurile si sa facem asa incat sa le prevenim. Iar parintii cubasa copii sa se uite in oglinda sa vada cime este vinovatul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger