AcasăNewsFiul lui Uioreanu, condamnat la 8 luni de inchisoare, pentru trafic de...

Fiul lui Uioreanu, condamnat la 8 luni de inchisoare, pentru trafic de droguri!

Alexandru Uioreanu, fiul sefului suspendat CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat, miercuri, la 8 luni de inchisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri.

Curtea de Apel Cluj stabilise inital, pe 13 septembrie 2013, condamnarea lui Uioreanu Jr la 1 an si sase luni de inchisoare cu suspendare, insa Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis astazi sa schimbe sentinta.

In acelasi dosar mai sunt condamnati si fratii Ferenc Nagy si Gyongyver Nagy, cei care, spun anchetatorii, aduceau drogurile din Ungaria, unul primind doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, iar al doilea a primit o pedeapsa de doi ani si patru luni, tot cu suspendare.

Alexandru Uioreanu a fost ridicat de anchetatori in 19 decembrie 2012, acuzat de trafic de droguri, fiind retinut de procurorii DIICOT – Structura Teritoriala Cluj.

Fiul lui Horea Uioreanu a fost suspectat ca a fi vandut hasis in unitati de invatamant. Instanta arata in motivarea sentintei ca „Alexandru Uioreanu a recunoscut cu sinceritate invinuirea adusa, declarand ca este consumator de droguri de risc si, in acest context, in cursul anului 2012, in mod frecvent a oferit cu titlu gratuit sau contra cost droguri de risc catre mai multe persoane”.

Tatal lui Alexandru Uioreanu, Horea Uioreanu, este arestat pentru fapte de coruptie. Potrivit DNA, fostul sef al CJ Cluj este urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita, dintre care doua in forma continua (10 acte materiale, respectiv sapte acte materiale), fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma participatiei improprii ca instigator (doua acte materiale) si complicitate la spalare de bani.

Foto: emaramures.ro

author avatar
Alina Costache
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger