AcasăNewsFiul lui Nutu Camataru, condamnat pentru tentativa de omor, s-a predat!

Fiul lui Nutu Camataru, condamnat pentru tentativa de omor, s-a predat!

Ion Nutu Balint, fiul celebrului interlop Nutu Camataru, s-a predat, luni seara, oamenilor legii si a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Ion Nutu Balint a fost acuzat de tentativa de omor, dupa ce, in septembrie 2010, a injunghiat un barbat in timpul unui incident petrecut la un local de fite din Capitala.

Ion Nutu Balint a disparut imediat dupa incidentul respectiv, iar oamenii legii au banuit, in permanenta, ca fiul lui Nutu Camataru s-a refugiat in Germania. Ion Nutu Balint a fost condamnat in octombrie 2013 la 12 ani de inchisoare, de catre magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

Oamenii lui Ion Nutu Balint au atacat decizia in instanta, iar judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis sa-l condamne, pe 6 februarie anul acesta, la sapte ani si patru luni de inchisoare, aceasta decizie fiind definitiva.

Ion Nutu Balint s-a predat politistilor luni seara si a fost dus la Penitenciarul Rahova, alaturi de unul dintre complicii sai, George Apostol, condamnat si el la cinci ani si patru luni de inchisoare, tot pentru tentativa de omor. Acestuia i se va scadea din pedeapsa ceva mai mult de doi ani si jumatate, respectiv perioada petrecuta in arest preventiv intre 27 septembrie 2011 si 21 martie 2014.

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti i-au mai condamnat pe Nicolae Florin Dragusin, cinci ani si patru luni de inchisoare pentru tentativa de omor, Monica Constantinescu, un an de inchisoare cu suspendare pentru marturie mincinoasa, si Ilie Viorel, trei ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Implicat in acelasi dosar, Corneliu Stefan a fost achitat pentru nedenuntarea unor infractiuni. Initial, fusese condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare.

author avatar
Cristi Ionita
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger