AcasăNewsFiul lui Nicolae Guță, bătut şi tâlhărit pe stradă! Victima a ajuns...

Fiul lui Nicolae Guță, bătut şi tâlhărit pe stradă! Victima a ajuns la spital

Fiul lui Nicolae Guță, bătut şi tâlhărit pe stradă! Victima a ajuns la spital

Fiul în vârstă de 36 de ani al lui Nicolae Guță a fost lovit și tâlhărit pe o stradă din Petroșani. Victima a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri.

Băiatul manelistului a spus că i s-a furat o sumă de bani, însă nu știe exact cât avea la el.

Îl cunoştea pe atacator „din vedere”

Fiul lui Guţă se deplasa pe stradă când a fost atacat de un bărbat pe care susține că îl cunoștea din vedere și care i-a luat suma de bani pe care o avea asupra sa. Fiul lui Guță a ajuns la spital.

Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

În data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaşte din vedere, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiul Petroșani.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, ulterior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt, cercetările continuând pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale„, conform unui comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
411 afisari

6 COMENTARII

  1. „Hartistii ” astia nu stiu cati bani au in buzunare,nici pe-acasa,pe unde i-or fi dosit.Bani dela prosti,unii cu „staif ” le tot indeasa bani fara numaaar,fara numaaar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger