AcasăNewsFiul lui Netanyahu, blocat pe Facebook

Fiul lui Netanyahu, blocat pe Facebook

Yair vrea ca toti musulmanii sa plece din Israel

Yair Netanyahu a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Facebook i-a blocat contul pentru 24 de ore din cauza postarilor anti-musulmane pe care le-a publicat dupa atacurile anti-israeliene

Yair vrea ca toti musulmanii sa plece din Israel

„Stiti unde nu exista atentate? In Islanda si Japonia, unde, din intamplare, nu exista musulmani”, a scris joi, Yair Netanyahu, obisnuit sa provoace pe social-media.

Putin mai tarziu, a spus ca exista doar doua solutii pentru a se ajunge la pace „ca toti evreii sa plece sau ca toti musulmanii sa plece”, adaugand „prefer varianta a doua”.
Doi soldati israelieni si un copil nascut prematur si-au gasit moartea ca urmare a atacurilor palestiniene din Cisiordania, saptamana trecuta. Mesajele sale fiind sterse de Facebook dar Yair  a mai publicat un text care denunta politica Facebook, care , in opinia sa, permite „mii de postari care solicita distrugerea statului Israel si uciderea evreilor”. Aceasta postare, care a provocat blocarea sa timp de 24 de ore, a ajuns pe Twitter printr-o captura de ecran, Yair descriind reteaua sociala drept o „dictatura a gandirii”. Yair Netanyahu (27 de ani) este una din tintele preferate ale adversarilor lui Benjamin Netanyahu, indignati ca garda sa de corp, soferul si stilul de viata ale lui Yair sunt platite de contribuabili in conditiile in care el nu exercita nici o functie publica. Recent, el a descris activistii de stanga in public drept „tradatori”, lucru care i-a adus o remarca oficiala din partea tatalui sau care, fara a-l cita, a respins folosirea cuvantului „tradator” pentru a-si descrie adversarii politici. La inceputul acestui an presa israeliana a publicat o inregistrare din vara lui 2015 dintr-un club de strip-tease din Tel-Aviv unde Yair se afla in compania lui Ori Maimon, fiul lui Kobi Maimon, unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Israel. Fara sa stie ca este ascultat, Netanyahy jr. se lauda de presiunile facute de tatal sau pentru semnarea unui contract gazier de 20 de miliarde de dolari in beneficiul magnatului Kobi Maimon care este unul din principalii actionari ai companiei de exploatare de gaz Isaramco.

author avatar
Andrei Coman
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger