AcasăNewsFiul lui Florin Condurățeanu, mărturisiri cu ochii în lacrimi. ”În amintirea mea...

Fiul lui Florin Condurățeanu, mărturisiri cu ochii în lacrimi. ”În amintirea mea rămâne tata”. Care a fost ultima dorință a regretatului jurnalist – VIDEO

Fiul lui Florin Condurățeanu, mărturisiri cu ochii în lacrimi: ”În amintirea mea rămâne tata”. Care a fost ultima dorință a regretatului jurnalist - VIDEO (sursa foto: romaniatv.net)

Răzvan Condurățeanu trece prin cele mai grele momente pe care le are de înfruntat un om care își pierde părintele drag. Fiul regretatului Florin Condurățeanu, ziaristul pe care nu sunt puțini cei care au mărturisit deschis că i-a ajutat cu un sfat sau o vorbă bună, când aveau nevoie de o îndrumare ce ținea de sfera medicală, a vorbit despre ultimele clipe din viața jurnalistului.

Bărbatul a povestit, printre lacrimi, ce relație avea cu tatăl său, apreciatul ziarist Florin Condurățeanu, părintele pe care l-a pierdut fulgerător, în prima zi a acestei săptămâni.

”Vreau să vă spun că da, așa este, s-a stins în brațele mele. E foarte greu. (…) Am avut o relație extraordinară, nu am fost numai tată-fiu, am fost și prieteni. (…) L-am iubit foarte mult, m-a iubit foarte mult. A fost cea mai urâtă zi, pe 28, ieri (luni-n.n)”, a mărturisit, vizibil afectat, fiul regretatului jurnalist, pentru România TV.

”În amintirea mea rămâne tata”

Fiul lui Florin Condurățeanu a povestit că tatăl său l-a sunat, în jurul orei 5, pentru a-l ruga să vină să-l ia de la birou, spunându-i că ar vrea să meargă acasă să se întindă. ”Pe drum spre casă i-am spus – ‘hai să ne oprim, totuși, un pic’. ‘Nu, nu, stai liniștit, că sunt bine’. Am avut încredere, eu l-am văzut că nu era într-o formă cum era el de obicei”, a dezvăluit tânărul. Ajunși acasă, însă, lucrurile s-au înrăutățit. ”A fost al doilea puseu de leșin, în fața ușii”, a rememorat fiul regretatului jurnalist.

Deși a încercat să își ajute părintele, pe care a mărturisit că l-a stropit cu apă și l-a ținut în brațe, fiind sunată și salvarea, din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l scăpa pe jurnalist din ghearele morții. ”În amintirea mea rămâne tata. (…) Sunt foarte mândru că mă cheamă Condurățeanu”, a mărturisit fiul omului de presă.

Ultima dorință a regretului jurnalist

Totodată, răspunzând unei întrebări, Răzvan Condurățeanu a dezvăluit și care a fost cea de pe urmă dorință a tatălui său.

”Ultima dorință a lui Florin Condurățeanu a fost: Vreau să mor la ziar și să mor din picioare”, a declarat fiul ziaristului.

Sicriul în care odihnește trupul lui Florin Condurățeanu a fost depus, marți, în sala de Marmură, de la Casa Presei. Ziaristul – cunoscut și apreciat nu doar pentru articolele din presa scrisă, ci și pentru emisiunile televizate pe care le-a realizat, multe pe teme medicale – dar și pentru faptul că obișnuia să salute cu adresarea ”vă pup pe suflet” – s-a stins luni seară, la vârsta de 78 de ani.

539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger