AcasăNewsFiul lui Dănuţ Lupu a salvat de la moarte o fată, care...

Fiul lui Dănuţ Lupu a salvat de la moarte o fată, care ar fi putut fi călcată de metrou!

metrouFiul lui Dănuţ Lupu a salvat de la moarte o fată, care ar fi putut fi călcată de metrou!

Miercuri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident – o fată a sărit pur și simplu pe linia de metrou.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere montate pe stâlpii de pe peron arată cum o altă femeie aflată pe peron îi face semn disperată să se ridice și o trage exact în ultima clipă înainte de a fi lovită de metrou.

Din primele informații, aceasta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicată de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou.

Evenimentul este cercetat de Poliție. Circulația trenurilor nu a fost afectată”, a transmis Metrorex.

Fata a fost salvată de fiul lui Dănuţ Lupu

În momentul în care se apropia trenul, adolescenta a încercat să revină pe peron, regretând, probabil, gestul făcut.

Ea a fost ajutată de doi trecători să se salveze, iar unul dintre aceşti bărbaţi se numeşte Dan Răzvan Lupu (30 ani) şi este fiul fostului fotbalist Dănuţ Lupu, legendar pentru Dinamo şi Rapid.

În momentul acela coboram scările, iar fata care se vede în imagini a început să țipe. M-am îndreptat să văd ce se întâmplă, am văzut fata că se aruncase pe șine, am țipat la ea să-mi dea mâna și ulterior am reușit să o trag de pe sine.

Nu știu ce poate să fie în capul unui copil de 14 ani care ajunge să facă gestul asta. Era un copil pierdut, am vorbit cu ea, mintea ei era goală. Înțeleg că ar avea probleme în familie, părinții în divorț.

Presupun că orice persoană care ar fi fost în locul meu ar fi făcut același lucru ca și mine.

Nu am stat să mă gândesc absolut deloc atunci când am văzut-o pe sine. Mă uit și acum la imagini și mă bucur că am fost acolo și că am reușit să o salvez, că nu s-a întâmplat nimic grav, că toată lumea este bine.

Sunt probleme de familie care o afectează. Să recurgi așa la un gest la 14 ani, trebuie să fie niște traume”, a declarat Dan Răzvan Lupu pentru postul Realitatea PLUS.

author avatar
Andrei Ștefan
1.089 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am vazut filmarea.Desi intrau in statie si au vizualizat evenimentul pe sine, ai dracului conducatori metrorex daca au schitat vreo franare !
    Intra in statie intotdeauna cu viteza si franeaza brusc de intri cu nasul in geam !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger