AcasăNewsFiul lui Cioaba da in judecata medicii turci: "Mi-au ucis tatal!"

Fiul lui Cioaba da in judecata medicii turci: „Mi-au ucis tatal!”

Decesul lui Florin Cioaba, regele romilor de pretutindeni, se transforma intr-o adevarata telenovela, in special din cauza declaratiilor date de Dorin Cioaba, fiul regelui.

Dupa ce a jonglat cu cuvintele, facand inclusiv alba-neagra cu facturile spitalizarii, Dorin Cioaba vine cu o noua declaratie uluitoare care da peste cap tot ce se stia pana acum despre moartea regelui.

Conform lui Dorin Cioaba, citat de Romania TV, urmasul regelui considera ca in Turcia a avut loc o crima si ia in calcul posibilitatea de a-i da in judecata pe medicii turci „care mi-au ucis tatal”.

„Prima oara a fost dus la o clinica privata cu salvarea. Acolo s-a facut o interventie gresita, ceea ce a produs tatalui meu decesul. I-au facut o coronografiere care i-a produs stopul cardiac” a declarat urmasul regelui romilor de pretutindeni.

Dorin Cioaba a precizat ca nu a cerut ca statul roman sa plateasca factura de spitalizare, despre care initial spunea ca s-ar ridica la 350.000 de dolari. In cele din urma, turcii au lamurit situatia confirmand ca valoarea facturii nu se ridica la mai mult de 42.000 de dolari.

Chiar si asa, Dorin Cioaba nu se lasa si ii acuza pe turci si de santaj sustinand ca „medicii de la clinica privata au solicitat sume mari de bani, 100.000 de euro. Cand au vazut ca nu am decat 5.000 de euro pentru a plati avansul, au luat banii si l-au trimis la un spital de stat”.

sursa foto: libertatea.ro

author avatar
Cristi Ionita
757 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger