AcasăNewsFiul lui Bercea Mondial: "Traian Basescu a luat spaga 300.000 de euro"

Fiul lui Bercea Mondial: „Traian Basescu a luat spaga 300.000 de euro”

Marti, la Constanta, a avut loc un nou termen de judecata in procesul de santaj deschis in urma unui denunt al lui Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Incarcerat mai multe luni, pe motiv ca ar fi primit bani de la Florin Anghel, fiul interlopului Bercea Mondial, Mircea Basescu a fost trecut in arest la domiciliu si a profitat de ocazie pentru a face un denunt impotriva lui Florin Anghel, pe care il acuza de santaj.

Florin Anghel a si fost arestat in dosarul respectiv, alaturi de alti membri ai familiei lui Bercea Mondial. Clanul Bercea s-a reunit, marti, in fata instantei, iar cu aceasta ocazie Florin Anghel a facut cateva declaratii uluitoare.

„I-am dat lui Mircea Basescu 600.000 de euro in doua transe. A zis ca va face demersuri si ca a luat legatura cu fratele lui, Traian Basescu, ca sa-l scape pe tata. Mircea Basescu ne-a spus si chiar a repetat ca i-a dus jumatate din bani lui Traian Basescu. Traian Basescu a luat spaga 300.000 de euro”, a afirmat Florin Anghel, in fata instantei.

Florin Anghel sustine ca intreaga afacere s-a derulat intr-un apartament din zona Delfinariu, din Constanta. „Toti banii erau in bancnote de 500 de euro. Am mers cu Marian Capatana si mama si am verificat banii la un apartament in Delfinariu, unde a venit si o femeie care s-a ocupat de verificarea banilor. Doamna era o cunostinta a familiei Basescu, care lucreaza la o banca”, a spus Florin Anghel.

In schimb, Izaura Anghel a refuzat sa faca declaratii, pe motiv ca Mircea Basescu nu este prezent si el in fata instantei, si chiar i-a solicitat avocatului sa ceara mutarea dosarului la o alta instanta.

Pe de alta parte, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, luni seara, ca are toate elementele sa creada ca dosarul fratelui sau este „o inscenare” si ca va face dezvaluiri doar in momentul in care va avea acordul lui Mircea Basescu.

author avatar
Cristi Ionita
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger