AcasăNewsFiul lui Bercea Mondial a incercat sa se sinucida in penitenciar

Fiul lui Bercea Mondial a incercat sa se sinucida in penitenciar

(foto: tv-net.ro)

Laurentiu Anghel, fiul interlopului Bercea Mondial, incarcerat pentru talharie, a incercat sa se sinucida. Politistii au doua ipoteze in cazul tentativei sale, fie a incercat sa se spanzure, fie si-a muscat limba pentru a provoca o hemoragie.

(foto: tv-net.ro)

Laurentiu Anghel, in varsta de 23 de ani, unul dintre fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, incarcerat in Penitenciarul Colibasi pentru talharie, a incercat, sambata, sa se sinucida, informeaza rtv.net. Planul sau insa a esuat, unul dintre colegii sai de celula vazandu-l si informandu-i pe politisti de intentia sa.

Momentan anchetatorii i-au in considerare doua ipoteze in cazul tentativei de sinucidere, acestia crezand ca tanarul fie ca a incercat sa se sinucida cu sireturile, fie si-a muscat limba astfel incat sa provoace o hemoragie puternica.

Laurentiu Anghel a fost arestat in 2011, dupa ce, alaturi de cumnatul sau si de alti doi tineri, a talharit o femeie din Pitesti. Acesta a fost condamnat initial la cinci ani de inchisoare, pentru complicitate la talharie, insa acestei condamnari i s-a adaugat si executarea pedepsei de patru ani pe care ii primise cu suspendare.

Fiul lui Bercea Mondial a mai fost cercetat de politie pentru loviri si alte violente si port de arma alba, dupa ce si-a atacat si batut o matusa, din cauza unei case pe care ambii vroiau s-o cumpere.

author avatar
Ionut Zgimbau
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger