AcasăNewsFiul lui Adrian Nastase, Andrei, dispus sa ii ceara lui Basescu gratierea...

Fiul lui Adrian Nastase, Andrei, dispus sa ii ceara lui Basescu gratierea tatalui sau

Andrei Nastase

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, Andrei, a sustinut, duminica seara, intr-o emisiune TV, ca este dispus sa semneze o cerere de gratiere a tatalui sau pe care sa o inainteze presedintelui Traian Basescu, dar ca nu crede ca tatal sau va fi de acord, si nici ca seful statului va semna documentul.

Andrei Nastase

„Eu sunt dispus sa fac orice posibil sa-l aduc pe tatal meu acasa. Dar nu stiu daca tatal meu, la randul lui, ar accepta ideea ca cel care sau cei care l-au condamnat sa-i semneze aceasta cerere. Eu as fi dispus chiar personal sa merg la portile Palatului Cotroceni si sa o depun oricand, pentru ca pana la urma interesul meu este ca tatal meu sa nu fie neglijat, acolo unde este cineva sa aiba grija de el si sa-l vad acasa. Cred ca lucrurile au mers si lumea nu a fost pregatita, lucrurile au mers mult prea departe. Nimeni nu cred ca se astepta sa ajungem aici, sa ajungem in situatia asta. Dar eu pentru tatal meu sunt dispus sa fac orice, absolut orice”, a spus Andrei Nastase la Antena 3.

In acest sens, Andrei Nastase a declarat ca ar fi dispus sa inainteze presedintelui Basescu o cerere de gratiere a tatalui sau. „M-am gandit, bineinteles, dar de asemenea nu cred ca ea va fi semnata, nu cred ca m-ar ajuta in vreun fel, dar cu siguranta m-am gandit sa o fac”, a declarat fiul lui Nastase.

author avatar
National
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger