AcasăNewsFiul lui Adrian Nastase, Andrei, citeste astazi, de ziua tatalui, scrisoarea "testament...

Fiul lui Adrian Nastase, Andrei, citeste astazi, de ziua tatalui, scrisoarea „testament public”

Andrei Nastase

Andrei Nastase, fiul cel mare al lui Adrian Nastase, a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca va citi vineri, 22 iunie, chiar in ziua in care tatal lui  va implini 62 de ani, o scrisoare lasata de parintele sau, inainte de a se impusca. Tanarul considera mesajul scris „un fel de testament public”.

Andrei Nastase

„Imi revin in memorie, in aceste momente grele, indemnurile tatalui meu. Citeste! Citesc acum tata! Acum cand, imi doresc sa fac orice, sa vii acasa sanatos! Mi-au zburat gandurile catre marele prieten si poet Adrian Paunescu…”, a scris Andrei Nastase, joi, pe Facebook.

Incerc astfel sa fiu, in continuare, fiul cel mare, ascultator!”, a adaugat fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, inainte de a posta versurile poeziei lui Paunescu, „Colind pentru tata bolnav”.

Totodata, Andrei Nastase a anuntat ca va citi, vineri, 22 iunie, data la care tatal sau va implini 62 de ani, scrisoare lasata de Adrian Nastase, inainte de a incerca sa-si puna capat zilelor. „Voi citi maine, de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul….”un fel de testament public”…„, a mai scris Andrei, fiul cel mare al lui Adrian Nastase.

818 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger