AcasăNewsFiul „judecătorului limuzină”, anchetat în 3 dosare penale

Fiul „judecătorului limuzină”, anchetat în 3 dosare penale

Așa tată, așa fiu! Deprinzând repede manevrele tăticului magistrat în ”câmpul tactic” de la Curtea de Apel București, odrasla „judecătorului limuzină” este anchetată penal. Trei unități teritoriale ale Ministerului Public „se bat” care să-l înfunde mai tare pe avocatul închipuit Alexandru Ion-Tudoran.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu investighează faptele penale ale falsului avocat Alexandru Ion-Tudoran. Deși există obligația de a verifica legal calitatea avocaților care pledează, nicio instanță nu s-a sinchisit să consulte măcar Tabloul Avocaților. Faptele fiului judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, care mai nou, așa cum ”Național” a mai scris,  visează să promoveze la Înalta Curte de Casație și Justiție, sunt de cea mai joasă speță.  Alexandru Ion-Tudoran a îmbrăcat roba de avocat și a pledat în instanțe folosind împuterniciri falsificate grosolan, editate de-a valma în română și spaniolă, dar și chitanțe fără nici un element de securizare fiscală, cumpărate la colț de stradă. Avocatul impostor a folosit,  cel puțin 3-4 ani, aceeași împuternicire avocațială falsificată, cu aceeași serie, pretins a fi emisă de Ilustre Colegio de Abogados de Madrid. Mai mult, deși știa că odrasla lui nu este avocat cu drept de a profesa, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran l-a desemnat ca apărător într-o cauză de contencios judecată în dosarul 1307/120/2016 la Tribunalul Dâmbovița. Practic, judecătorul Ion-Tudoran a girat, a protejat și și-a exercitat influența pentru a legitima impostura fiului. Oficialii Uniunii Naționale a Barourilor din România au susținut și confirmat faptul că Alexandru Ion-Tudoran nu a avut vreodată dreptul de a profesa în România. Atât UNBR, cât și Baroul București au furnizat răspunsuri cât de poate de concludente: fiul judecătorului Ion-Tudoran a îmbrăcat fără drept roba de avocat și s-a prezentat în fața instanțelor ca un impostor.

Anchete în familie

Dovadă că lupta din ”câmpul tactic” s-a mai domolit stă și existența unui dosar penal pe numele tăticului Ion-Tudoran. „Judecătorul limuzină” este și el cercetat în legătură cu un tun de 100.000 de euro. Anchetarea Deși abia a terminat o facultate particulară și nu a lucrat absolut nicăieri, Tudor Ion-Tudoran deține, totuși în Sinaia, chiar în Complexul Izvorul Dorului din Calea Moroieni nr. 39, un apartament de lux. Fiul judecătorului, căci el figurează în acte, a cumpărat apartamentul cu numărul 31 în anul 2014.

Conform informațiilor publicate de dezvoltatorul complexului, firma Romnic Investments SRL, valoarea bunului imobiliar plasat pe numele fiului magistratului Ion-Tudoran este de peste 100.000 de euro. Această sumă nu poate fi justificată în nici un fel de Tudor Ion-Tudoran, mediator de profesie de puțin timp. Și nici de tatăl acestuia, magistratul, ori de mama – Doina Ion-Tudoran, director în Consiliul Concurenței. Așa că procurorii SIIJ consideră că achiziția apartamentului de lux din Sinaia a fost, de fapt, efectuată de judecătorul Ion-Tudoran din surse financiare pe care nu le poate justifica legal.

 

author avatar
Andrei Coman
6.046 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu-i primul si nici ultimul fiu de bani gata care isi face de cap .
    Cum aschia nu sare departe de trunchi se pare ca face ce a invatat acasa !.
    Vezi EVZ din 14.08.2019 articolul lui Petrisor Cana aveti detalii privind tolerarea impostorului Alex Tudoran de tatal Cornel Bogdan Tudoran judecator la CA Bucuresti !!.
    Sa spuna careva din justitie ca respectul cetateanului pentru ceea ce trebuie sa fie justitia a fost erodat de cetateni !!! ,:uscaturile ,cozile de topor ,parazitii , ,uscaturile,mafiotii sunt ai sistemului .
    Cand justitia isi va face curatenia ,deratizare ,asanarea,igenizarea propie va trebui sa convinga cetatenii in timp ca s-a schimbat cu adevarat ceva ,pana atunci mai pardon respect .

  2. Coman, stai linistit! Din zona baroului, Petrut Ciobanu va avea grija sa diminueze scandalul care, in fapt, nici nu exista.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger