AcasăNewsFiul directorului de la Astra, contracte de 700.000 de euro cu Serviciul...

Fiul directorului de la Astra, contracte de 700.000 de euro cu Serviciul de Ambulanta

Baiatul lui Razvan Ieremia, director de „Daune” la Astra Asigurari, a reusit sa puna mana pe contracte „grase” cu Serviciul de Ambulanta

La 25 de ani, fiul directorului Ieremia de la Astra Asigurari pare un tip descurcaret. A infiintat o firma impreuna cu alti doi tineri si a reusit, in cateva luni, sa puna mana pe contracte grele, incasand 700.000 de euro numai de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Baiatul lui Razvan Ieremia (foto), director de „Daune” la Astra Asigurari, a reusit sa puna mana pe contracte „grase” cu Serviciul de Ambulanta

Mircea Rares Ieremia, fiul lui Razvan Ieremia, director de „Daune” la Astra Asigurari, a infiintat firma Cars Tuning Service SRL impreuna cu tinerii valceni Luiza Adam si Constantin Popescu, sediul aflandu-se intr-o vila din satul Rosu, comuna Chiajna.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

In urma cu cateva zile, societatea comerciala a fost aleasa de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov sa execute revizia tehnica si reparatii pentru 117 ambulante, in schimbul unei sume consistente: peste 340.000 de euro.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a oferit 1,5 milioane lei firmei lui Ieremia Jr.

Interesant este faptul ca aceeasi firma a fost aleasa si in a doua jumatate a anului trecut sa repare alte 114 autospeciale ale Serviciului de Ambulanta, pretul platit fiind pe masura: 350.000 de euro.

Imobilul in care are sediul firma lui Ieremia Jr. a fost scos la vanzare

Astfel, in doar cateva luni, micuta firma cu 17 angajati a reusit sa obtina aproape 700.000 de euro din bani publici. Partenerii de afaceri ai lui Ieremia Jr. au mai detinut, de-a lungul timpului, mai multe societati comerciale cu acelasi profil, pe care, din motive stiute numai de ei, au preferat sa le radieze.

author avatar
Narcis Voica
3.824 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger