AcasăNewsFiul cel mic al lui Tudorel Toader, la spital dupa un accident...

Fiul cel mic al lui Tudorel Toader, la spital dupa un accident rutier

Emotii pentru tatal Tudorel Toader. Andrei, mezinul ministrului Justitiei, a fost implicat intr-un accident de circulatie, la primele ore ale zilei de marti.

Din primele informatii rezulta ca masina condusa de tanar, si in care se mai afla o fata, se indrepta spre Iasi. Accidentul a avut loc pe DN 28. Salvatorii au fost alertati in jurul orei 4 dimineata si au mers la fata locului. Ambii ocupanti ai autoturismului au fost dusi la spital.

Din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Iasi, intr-o interventie telefonica la Romania Tv, inainte de a parasi partea carosabila, masina ar fi lovit mai multe podete aflate pe partea dreapta de deplasare. S-au facut deja primele cercetari in cazul de fata, ipoteza luata in calcul – si confirmata de sursa citata – fiind aceea ca „soferul ar fi atipit la volan”.

sursa foto: Facebook

246 afisari

2 COMENTARII

  1. Romania democrata… E un soi de avertisment… Cand ai furat cu banca si cu fabrica iti poti permite orice! Asa arata de fapt Romania… Si mie mi-au transmis, ca e doar o ocupatie zilnca, sa fiu speriata, nu e nimic grav… sa nu ma tem…

    Se distreaza comunitatea hotilor de informatii impreuna cu comunitatea hotilor de afaceri… Si mi-au transmis ca stiu absolut tot despre mine!

  2. CEEA CE NU STIU TICALOSII ORICAT DE MARI SI PUTERNICI AR FI EI, ORI SE CRED ESTE FAPTUL CA DUMNEZEU NU BATE NICIODATA CU PARU. CINE ARE MINTEA LUMINTA, BUNA CREDINTA SI IL ZLUJESTE PE DUMNEZEU VA FI APARAT CU NEAMUL LUI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger