AcasăNewsFiu de preot, dar producător şi dealer de cannabis! Cum i-au prins...

Fiu de preot, dar producător şi dealer de cannabis! Cum i-au prins „mascaţii” în solar

cannabis in solarFiu de preot, dar producător şi dealer de cannabis! Cum i-au prins "mascaţii" în solar

Poveste reală, desprinsă parcă din filmele cu mafioţi, într-un sat de lângă Botoşani. Un tânăr de 26 de ani a fost condamnat la închisoare după ce poliţiştii din cadrul DIICOT i-au descoperit o plantaţie de cannabis în toată regula în satul natal.

Nu mai puţin de nouă saci cu plante halucinogene au confiscat oamenii legii, din ograda botoşăneanului. Afacerea autohtonă a pornit anul trecut, imediat după ridicarea stării de Urgență, când doi prieteni s-au gândit să înceapă să planteze canabis în solar.

Cannabisul creştea în solar

Unul avea grijă de întreținerea culturii, iar celălalt se ocupa de comercializarea drogurilor în cluburile din Iași. Primul a câștigat din această afacere aproape 15.000 de euro, dar s-a ales cu o condamnare de trei de închisoare cu executare.

Cel de-al doilea, fiu de preot și care era și capul afacerii, este judecat acum într-un dosar mai amplu, alături de alți dealeri de droguri. Aceștia sunt acuzați că, pe lângă canabis, ar fi tranzacționat și cocaină și ecstasy.

Poliţiştii au dat de urma afacerii în urma unor interceptări telefonice. Aşa au ajuns cei de la DIICOT la plantaţia de cannabis de la Vlădeni-Deal. Captura de plante halucinogene a fost record, nu mai puţin de nouă saci cu cannabis însumând peste 62 de kilograme.

author avatar
Andrei Ștefan
655 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger