AcasăNewsFiti atenti la ce gatiti! SRI ne asculta pe conducta de gaze...

Fiti atenti la ce gatiti! SRI ne asculta pe conducta de gaze

Anchetatorii folosesc orice mijloc de interceptare ambientala

Tot mai multi romani au ajuns sa vorbeasca „la deruta” pe mobile, fiind convinsi ca le sunt inregistrate convorbirile. Ceea ce, chiar daca ar fi adevarat, oricum nu ii ajuta prea mult.

Anchetatorii folosesc orice mijloc de interceptare ambientala

Mai ales dupa ce, in ultima vreme cel putin, ofiterii de filaj s-au specializat in monitorizarea „obiectivelor” si folosesc nu doar tehnica de varf, dar si mijloace mai putin obisnuite pentru a nu pierde nici o clipa ceea ce fac si mai ales ce vorbesc cei pe care ii urmaresc.

Merge la sigur

Iar dupa cum sustin sursele noastre, se recurge la aceste metode trasnite atunci cand o penetrare „clasica” a mediului infractional obisnuit nu se poate realiza. De exemplu, sunt foarte dificile infiltrarile de oameni in grupuri de crima organizata formate din straini sau cele alcatuite din membrii acelorasi familii. Si atunci, decat sa se riste viata unui ofiter, echipa de sprijin logistic a anchetatorilor apeleaza la tot felul de trucuri. Printre care inscenarea unei defectiuni la o conducta de gaz, urmata de verificarea tuturor aragazelor din zona. Si cum oricine se teme sa nu-i sara casa in aer, nimanui nu-i trece prin gand sa impidice „descinderea” mascata a investigatorilor sub acoperire.

Baiatul de la cablu…

Oricat de paranoic ar fi un interlop ca este urmarit, nu are cum sa se ingrijoreze prea tare intr-o asemenea situatie, mai ales atunci cand vede ca la intrarile in toate imobilele din cartier sunt afise care  anunta „controlul de la gaze”. Asa ca „instalatorii” vin, verifica teava, lasa tehnica de interceptare ambientala si pleaca. Cam la fel cum fac si „baietii” de la cablu, atunci cand ii chemi disperat ca ti-a disparut instant semnalul tocmai inaintea unul meci de fotbal important.

author avatar
Toni Matei
854 afisari

2 COMENTARII

  1. Este super tare. Adevaru ca de ce sa isi riste viata politisti infiltrati, mai bine „cioc cioc, baitau de la teava”, pune microfonul, pune camera si are tot ce ii trebuie. Ma intereseaza si cand se vor incepe montarile de bombe la ei……. 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger