AcasăNewsFiscul pregateste alte controale, de aceasta data in privinta Declaratiei 101

Fiscul pregateste alte controale, de aceasta data in privinta Declaratiei 101

Nici Fiscul n-are bani?

Pe fondul discutiilor din ultima perioada avute de seful Fiscului cu primul-ministru, in cadrul carora s-a cerut ANAF-ului sa gaseasca solutii pentru cresterea colectarii la buget, institutia a anuntat ca se da startul unei actiuni de control la adresa contribuabililor.

Operatiunea are in vedere contribuabilii care depun Declaratia 101 (declaratia privind impozitul pe venit – n.r) pana pe 27 martie.

De altfel, reprezentantii Agentiei nu fac un secret din faptul ca actiunea are in vedere tocmai planul prezentat premierului. Dimpotriva, subliniaza tocmai ideea unei dorite transparente in privinta demersurilor de verificare a contribuabililor, pe care le anunta din timp, cat sa aiba acestia timp sa-si depuna aceste declaratii. „Conform prioritatilor asumate si prezentate primului-ministru in aceasta saptamana, in scopul cresterii eficientei controlului si colectarii, Agentia Nationala de Administrare Fiscala isi schimba abordarea actiunilor de control fiscal, care se va face exclusiv in raport de rezultatele obtinute in urma unei ample analize de risc”, anunta ANAF-ul intr-un comunicat prin care anunta faptul ca vor incepe controalele.

Starul actiunii ce vizeaza Declaratia 101 se va da la inceputul lunii viitoare. Se vor avea in vedere, printre altele, verificarea legalitatii si conformitatii declaratiilor fiscale.

626 afisari

2 COMENTARII

  1. ANAF a avut ghinion cand s-a nascut este cladita pe o fundatie NApN-ista a geal-ului FLORICA GHE, ne avand nimic cu NORMALITATEA intr-o societate.
    MARILE AVERI NU SUNT IMPOZITATE.
    FURACIUNILE DIN AVUTIA NATIONALA NU SUNT IMOZITATE.
    BOGATIILE SOLULUI SI SUBSOLULUI NU SUNT TAXATE CONFOR NORMELOR EUROPENE.
    FIRMELE MULTINATIONALE FUNCTIONEAZA IN RO DUPA LEGILE JUNGLEI.
    IN RO ESTE IMPOZITATA LA MAXIMUM POSIBIL CA IN TARILE DIN LUMEA A TREIA S A R C I A.

  2. putin foarte putin.deblocati unitatea de imprimerie rapida de la rm valcea,astfel ca executorii bugetari sa mearga in teren!
    acum fiecare executor bugetar pregateste cate 500 plicuri cu somatii si titluri executorii/alte 500 cu popriri conturi bancare/apoi se deplaseaza pe jos la banci.
    pierdere de timp si munca sub nivelul calificarii.
    valorificati bunurile sechestrate sa nu se degradeze.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger