AcasăNewsFiscul ii scoate pe sotii Iohannis in strada

Fiscul ii scoate pe sotii Iohannis in strada

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu a cerut Oficiului Judetean de Cadastru sa-i radieze pe Klaus si Carmen Iohannis din cartea funciara, in cazul imobilului pierdut de cei doi in instanta.

Odata radiati din cartea funciara, sotii Iohannis vor ramane cu adevarat fara casa pierduta in instanta inca de toamna trecuta

Dupa cum precizeaza AJFP Sibiu, demersul a avut loc pe 25 martie, iar odata operata radierea sotii Iohannis isi vor pierde dreptul de proprietate asupra casei situata in centrul Sibiului. Ca urmare a intrarii imobilului in proprietatea statului, familia prezidentiala va fi pagubita de veniturile de zeci de mii de euro pe an obtinute din inchirierea respectivei casei. Bani pe care Klaus si Carmen Iohannis au continuat sa-i incaseze si dupa ce a pierdut definitiv casa in instanta, eveniment petrecut cu aproape jumatate de an in urma. Odata intrat in proprietate statului, AJFP a anuntat deja ca va trece la evaluarea imobilului, in vederea valorificarii sale prin vanzare. Situatie in care nu ar fi imposibil ca familia prezidentiala sa intentioneze sa reintre in posesia casei, dar nu printr-o mostenire contestata si sanctionata de instanta, ci printr-o achizitie de tip clasic de aceasta data.

author avatar
National
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger