AcasăNewsFiscul executa bancile private din Romania

Fiscul executa bancile private din Romania

ANAF s-a pus cu biciul pe bancile cu datorii la stat

ANAF a inceput procedurile de executare silita in cazul a mai multor banci cu actionariat strain prezente pe piata romaneasca.

ANAF s-a pus cu biciul pe bancile cu datorii la stat

Conform datelor Fiscului, la 30 iunie 2011, trei banci de la noi de pe piata inregistrau obligatii restante la bugetul de stat. Astfel, la 30 iunie 2011 s-a inceput procedura de executare silita a Millennium Bank pentru o datorie la bugetul de stat in valoare de 8.000 de lei.

Cu o suma mai mica, de numai 500 de lei, pe lista Fiscului se afla si Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece. Nu doar la cele doua institutii bancare au fost demarate procedurile de executare silita, ci si la Volksbank Romania pentru o datorie de 41.000 de lei.

O alta institutie de creditare aflata pe lista marilor contribuabililor care inregistrau obligatii restante la bugetul de stat la data de 30 iunie 2011 este Bank Leumi Romania, cu datorii de 159.997 de lei.

Ce spun oficialii Millenium Bank

„Ca urmare a unor articole aparute in mass-media, precizam ca Millennium Bank nu are datorii la bugetul de stat. Suma de 8.000 de lei reprezinta o amenda aplicata de catre ITM Cluj unei sucursale a Millennium Bank in data de 23 iunie 2010.

Amenda a fost achitata de banca in termen de 48 de ore”, se precizează într-o comunicare remisă redacţiei „Naţional”.

author avatar
National
401 afisari

1 COMENTARIU

  1. banca romaneasca percepe si acum comisioane ascunse si forteaza clientii sa plateasca comisioane mari prin semnarea de acte aditionale de fiecare data cand soliciti o operatiune la banca bineinteles bnr acopera aceste fapte si oare pe romani ii apara cineva de aceste abuzuri sau ne dau cu vaselina sa ne faca toti strainii cum vor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger