AcasăNewsFiscul din Bacau are un avion pentru Ponta si Basescu

Fiscul din Bacau are un avion pentru Ponta si Basescu

Fiscul de la Bacau are in „curte” o aeronava civila cu 70 de locuri, de care vrea sa scape la un pret de 6,4 milioane de lei. Acesta ar fi un bun prilej pentru Guvern sau pentru Presedintie sa obtina, in sfarsit, avionul mult visat.

Avionul oferit de fiscul bacauan are 70 de locuri si, cu mici reparatii, e gata de zbor

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bacau incearca de trei luni sa scape de o aeronava de 70 de locuri, cu care s-a pricopsit dupa ce o firma indiana a adus-o la Aerostar Bacau pentru lucrari de mentenanta si a abandonat-o acolo. Fiscul bacauan a anuntat o prima licitatie in noiembrie 2013, scotand avionul la vanzare cu peste 12 milioane de lei (aproape trei milioane de euro), dar nu a fost nimeni interesat. In decembrie 2013 a fost organizata o noua licitatie, avionul fiind oferit cu doar noua milioane de lei, dar degeaba, astfel ca fiscul din Bacau a anuntat ca va scoate din nou aeronava la vanzare, pe 21 ianuarie 2014 , la pretul de 6,4 milioane de lei, doar-doar vor exista doritori.

De fapt, chiar Guvernul Romaniei ar trebui sa fie interesat. Executivul a alocat Secretariatului General al Guvernului 13,5 milioane de lei, pentru preluarea in leasing de la Guvernul Italiei a unui avion cu 12 locuri, destinat transportului demnitarilor, premierului si presedintelui Romaniei. Intrucat guvernantii se plang ca nu au bani, aeronava de 6,4 milioane de lei de la Bacau ar fi un adevarat chilipir. Unde mai pui ca si delegatiile ar putea fi ceva mai extinse, dupa bunul obicei al demnitarilor autohtoni…

author avatar
Arpad Dobre
1.265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger