AcasăNewsFiscul, cu ochii pe nunti. Ministrul Finantelor: "o imbecilitate a celor de...

Fiscul, cu ochii pe nunti. Ministrul Finantelor: „o imbecilitate a celor de la ANAF”

Ministrul Finanţelor vrea ca legea evaziunii să fie mai „atractivă”

Dupa ce s-a aflat despre initiativa ANAF-ului de a afla cat au platit persoanele casatorite pentru muzica si fotografiile de la nunta, ministrul Finantelor a reactionat in termeni categorici.

„Este o imbecilitate a celor de la ANAF chiar daca este in lege. Daca legea spune ca trebuie sa faci acest lucru, trebuia sa il faci inca din 2013, ca sa fii proactiv sa spui ‘domnule’ de azi inainte toti cei care au de gand sa se casatoreasca prin cununie civila trebuie sa declare’, ca omul sa stie. Asta ar trebui sa fie abordare corecta a ANAF-ului”, a afirmat, transant, Eugen Teodorovici, la DCNews.

Reactia ministrului Teodorovici a venit dupa ce orele trecute s-a aflat ca Fiscul cere persoanelor care s-au casatorit in ultimii cinci ani sa treaca, intr-un formular, cine s-a ocupat de fotografii sau filmari si cine a fost responsabil cu furnizarea muzicii.

author avatar
Andrei Coman
342 afisari

4 COMENTARII

  1. Parcă obligația declarării o aveau persoanele fizice înregistrate fiscal și nu achizitorii persoane fizice, de mărfuri și servici, neînregistrați fiscal ?

  2. Și dacă eu spun că fotograful și muzicanții sînt prieteni care au făcut-o moca, singurul lucru de care au beneficiat fiind masa? Cum demonstrează ei altfel? Ce cretini!

  3. Partidul lui Orlando și al lui Liviu a publicat în Monitorul Oficial astfel de reguli ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger