AcasăNewsFiscul anunta verificari dure in RAI-ul lui Marian Petrache

Fiscul anunta verificari dure in RAI-ul lui Marian Petrache

Se pare ca  intangibilul presedinte al Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, cunoscut ca intemeietor al „Republicii Autonome Ilfov (RAI)”,  va da nas in nas cu inspectorii Fiscului. Seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Gelu Stefan Diaconu a anuntat controale de amploare la firmele ce nu au fost verificate niciodata de Fisc in Ilfov.

 

Marian Petrache

Diaconu a declarat recent ca printre companiile care (gratie influentei lui Petrache si altor inalti-statatori ai RAI) nu au fot verificate niciodata de ANAF se numara firme mici si mijlocii, dar si mari contribuabili. Seful Fiscului a estimat ca, in perioada imediat urmatoare, peste 150 de astfel de firme mari vor fi luate la puricat de catre inspectorii ANAF.  In paralel, angajatii ANAF vor verifica si firmele mici si mijlocii din RAI-ul lui Petrache, cel despre care se spunea ca este intangibil. Acum, ca s-a rupt „caruta” cu PNL, se pare ca PSD a   dat liber la „vanatoare” in Ilfov, cunoscut ca fief liberal.

Stat in stat!

 

Va avea permisiunea Gelu Diaconu sa deranjeze firmele de casa ale lui Marian Petrache?

Asa cum cotidianul NATIONAL  a atras atentia in repetate randuri, Ilfov a devenit  stat in stat, in care interesele unor puternice grupari transpartinice si chiar transfrontaliere, suspectate de macrocriminalitate economico – financiara, primeaza pana si asupra mult trambitatului „interes national”. De altfel, toate anchetele declansate pana acum in judet au esuat lamentabil. Cei care s-au aratat prea indrazneti, fie ei politisti, ofiteri de informatii, demnitari sau inalti functionari publici, au platit cu functiile faptul ca si-au bagat nasul in „RAI”. Ramane de vazut daca declaratiile indraznete ale lui Diaconu vor fi puse in practica inclusiv la firmele „de casa” ale lui Petrache, baronul local fara de care nimic nu misca in RAI, o regiune considerata fabrica de bani de catre mai toate culorile politice perindate in ultimii 15-20 de ani pe la Palatul Victoria.

author avatar
eNational
1.648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger