AcasăNewsFirma de sub umbrela companiei petroliere, data in judecata de parteneri. Megascandal...

Firma de sub umbrela companiei petroliere, data in judecata de parteneri. Megascandal in ograda Lukoil!

România, terenul pe care ruşii şi britanicii fac afaceri: Shell vrea să cumpere Lukoil

Chiar daca face parte dintr-un holding care ruleaza sute de milioane de euro, Lukoil Technology Services Romania SRL pare sa aiba arici la buzunare cand este vorba de achitarea datoriilor catre furnizori.

Lukoil Technology Services Romania, care are sediul in Baneasa, pe malul lacului, si care avut in 2011 o cifra de afaceri declarata la Ministerul de Finante de peste 20 de milioane de lei si un profit de 1,2 milioane de lei, a fost data in judecata de partenerii de afaceri, pentru ca nu si-a achitat datoriile cu multe zerouri.

Firma Lukoil Technology Services Romania a fost obligata de instanta sa-si achite datoriile

Societatea este etichetata drept rau-platnica de catre furnizori, iar unii dintre acestia au actionat-o in instanta, pentru a recupera prejudiciile.

Solutii IT platite la Tribunal

Printre  firmele care au actionat in instanta compania din ograda Lukoil se numara si Global Resources SRL, unul dintre furnizorii de solutii IT ai Lukoil Technology Services Romania (care gestioneaza o mare parte din activitatea IT a grupului din Rusia). Firma a fost obligata prin decizii executorii la plata datoriilor si cheltuielilor de judecata fata de Global Resources SRL, iar acum are un nou proces, la Bacau, unde firma condusa de rusul Igor Zlobin se judeca mai nou cu firma de asigurari Omniasig.

author avatar
Narcis Voica
1.427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger