AcasăNewsFirma de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea lui Alexandru Arșinel...

Firma de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea lui Alexandru Arșinel își face reclamă pe seama actorului. Ce mesaj macabru a postat pe contul de socializare

alexandru arsinelFirma de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea lui Alexandru Arșinel își face reclamă pe seama actorului. Ce mesaj macabru a postat pe contul de socializare

La scurt timp după înmormântarea actorului Alexandru Arșinel, firma de pompe funebre care s-a ocupat de funeralii a început să-și facă reclamă pe seama lui. Postările glumețe au curs pe rețelele de socializare.

„Dacă marele actor Alexandru Arșinel a avut încredere în noi poți să o faci și tu. Te așteptăm! Echipa a avut marea onoare să îi organizeze funerariile marelui actor de comedie Alexandru Arșinel. Odihnește-te în pace, maestre!”, este mesajul scris de către firma de pompe funebre care s-a ocupat de funerariile lui Alexandru Arșinel.

Reacția fiului actorului

Evident, postarea a lansat un val de reacții și a fost distribuită intens în mediul online. Unele persoane au gustat mesajele, însă au fost și internauți care nu au privit cu ochi buni această promovare care a ajuns și la urechile unuia dintre băieții regretatului actor, Cristian.

Mai exact, fiul artistului, care a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, a avut o reacție de-a dreptul surprinzătoare.

„Este un gest foarte frumos din partea lor. Nu știam această informație. Nu ne deranjează acest lucru chiar ne bucură că l-au apreciat. În perioada următoare urmează să îi facem un parastas tatălui nostru. Nu ne dorim să mai facem nimic public. Pentru că aceste lucruri sunt personale, de familie și pentru cei apropiați. Nimic mai mult”, a declarat fiul lui Alexandru Arșinel, pentru click.ro.

author avatar
Andreea Vlad
355 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger