AcasăNewsFirele retelei de prostitutie „Printul Ratiu” duc la OTV –ul lui Dan...

Firele retelei de prostitutie „Printul Ratiu” duc la OTV –ul lui Dan Diaconescu

Arestarea autointitulatului print Ratiu Von Hilttzenmayer continua sa faca valuri. Iar  acestea se pot transforma pe parcursul anchetei intr-un adevarat tsunami care sa-l stropeasca si pe candidatul la presedintie Dan Diaconescu.

Daniela Crudu pozand pe canapeua celui care a lansat-o, “printul” Ratiu

Deocamdata, politistii de la Biroul de Investigatii Criminale al IPJ Constanta, cei care instrumenteaza dosarul in care numitul Andrei Prisacariu este acuzat de proxenetism si lipsire de libertate, au stabilit ca apartamentul in care tanara de 22 de ani din Navodari a fost sechestrata si obligata la practicarea prostitutiei apartine cetateanului italian Manuel Kermany. Nimeni altul decat producatorul emisiunii „Miss Plaja” si a altor concursuri de frumusete transmise pe postul de televiziune OTV.

Combinatii periculoase

Proxenetul Andrei Prisacariu alaturi de o “Miss Plaja”, concursul cu probleme organizat de italianul Manuel Kermany

Mai mult, surse din cadrul anchetatorilor sustin ca suspecteaza ca unele dintre tinerele care participau la concursurile de „Miss” erau momite cu promisiunea ca vor aparea la televiziune si vor deveni celebre ca Daniela Crudu, cea mai cunoscuta „vedeta” lansata de  Prince d’ Armeny, agentia „printului” Prisacariu. Bineinteles, asta doar daca vor fi si ele „dragute” cu niscai libidinosi oameni de afaceri. Carora, in compensatie, li s-ar fi cerut semnarea unor contracte de sponsorizare sau reclama pentru postul sus amintit.

Manuel Kermany

Ofiterii de la combaterea traficului de persoane au strans de-a lungul vremii destule informatii despre „combinatiile” gruparii de proxeneti, dar, cel putin pana acum, destructurarea acesteia nu a fost considerata inca o prioritate.

Dan Diaconescu, implicat de colaboratorii sai intr-un nou scandal cu iz penal

Oricum, ramane de vazut daca se va ajunge si la numele mari pomenite in dosar sau singurul care va scapa turma va fi „Printul Ratiu”…

 

 

 

author avatar
Toni Matei
5.626 afisari

4 COMENTARII

  1. Opa. Sa inteleg ca justitiarul tarii sau viitorul „presedinte al Romaniei” era implicat in lucruri de genul acesta. Dar nu cred ca este o noutate pentru nimeni, se stia de lucrurile astea, numai ca au fost tinute bine, sa umplut dosarul si vine duba. Foarte bine le face, sa ii ia pe toti libidinosi astia, ca altfel nu vedeti toti candideaza la presedentia tarii. In rest numai de bine…..

  2. Dan Diaconescu este un al doilea Basescu Traian.Basesuc TRAIAN CU TRAFICUL CU ARME PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL,dAN dIACONESCU CU TARFELE gen uDREA elena ,TREABA BANOASA

  3. Nu este o noutate, pentru ca partidul lui dddtv trebuia sa se numeasca ,,pilda pentru tot poporul”, tot aceeasi prescurtare avea, adica pp.Cum se sparge basica asta? va dati seama ce urat a inceput sa puta, este identic cu mirosul lasat in urma de damfurile sulfuroase ale lui bashe.Acum va sari in sondaje, cu vitanje, de la 14% la 28$ si mai tarziu va sari in aer.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger