AcasăNewsFirea s-a enervat: "avocatul poporului tinde să devină avocatul nesimţirii!"

Firea s-a enervat: „avocatul poporului tinde să devină avocatul nesimţirii!”

De cand s-a vazut luata in seama, voioasa gasca userist-rezist isi da in petic in fiecare zi

Nici n-a început măcar operaţiunea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar în Capitală, că discuţiile pe acest subiect sunt în toi.

Pe fondul recentului mesaj transmis dinspre instituţia Avocatului Poporului şi a concluziei că autoturismele parcate ilegal nu pot fi ridicate de poliţiştii locali, ci doar de către cei rutieri, primarul Bucureştior a dat o replică tranşantă. Gabriela Firea dă de înţeles că forul condus de către Renate Weber a soluţionat alte teme de interes pentru opinia publică şi a trecut la subiectul maşinilor parcate neregulamentar. ”Instituţia avocatul poporului tinde să devină avocatul nesimţirii! Ne şicanează şi ceartă că îi deranjăm pe prost-crescuţii care blochează cu maşinile : spitale, şcoli, locuri rezervate persoanelor cu dizabilităţi, instituţii, linii de tramvai, staţii de autobuz, chiar proprietăţi private, sub pretextul că “am coborât să-mi iau ţigari”.. şi se mai întorc după vreo două ore! S-a rezolvat cazul Caracal, s-au epuizat toaletele în curte ale şcolilor din mediul rural, în toate spitalele din ţară e ca în America! Totul este perfect! Avocatului poporului nu-i mai rămîne decât sa se ocupe de cocalari! Iar pe fond : mai cititi legile daca nu le stiti pe de rost!”, a transmis Firea, pe o reţea de socializare, înainte de a da un link spre un material cu un conţinut ce ţine de legislaţie şi un altul la o ştire din care reiese concluzia sursei amintite că ridicarea maşinilor din Capitală nu o pot face poliţiştii locali.

844 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce tot ai dati cu ,,Ca-n America – chiar aveti impresia ca ce ati vazut in filme , si, este in realitate? Faceti ce este corect , de bun simt, si cinstit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger