AcasăNewsFirea, reactie dura in cazul copilei din Mehedinti: "este crima!"

Firea, reactie dura in cazul copilei din Mehedinti: „este crima!”

Primarita Capitalei isi regleaza tirul artileriei pentru asaltul decisiv?

Curg reactiile in cazul fetitei din Mehedinti care a trecut printr-o trauma, vineri, cand a fost luata cu forta din mijlocul familiei care a ingrijit-o, pentru a fi data spre adoptie in strainatate.

Printre cele mai transante puncte de vedere exprimate in randul actantilor scenei politice se numara si cel al primarului general al Capitalei.

Gabriela Firea catalogheaza in termeni duri cele intamplate, vineri, cu o copila nevinovata care si-a plans disperarea, fara sa induplece decidentii care venisera sa o ia de langa oamenii de suflet. „O stire care ar trebui sa dea fiori oricarui om, nu doar parinte! Sa smulgi cu autoritatile statului un copil de 8 ani de langa persoana care o creste de la 1 an este crima! Singura veste buna din aceasta stire este ca doua familii vor sa adopte un copil orfan sau abandonat. Una din Romania, alta din SUA! Dar cu ce pret? Cu riscul de a traumatiza acest copil disputat pentru toata existenta sa!”, considera Firea.

A intrebat cineva copilul?

Totodata, social-democrata, mama, la randul sau, vorbeste de „cruzime” si „dezumanizare”. „Cred ca se puteau gasi alte solutii! Legale dar umane! Cred ca acest copil trebuia intrebat! Nici fiului meu de 4 ani nu-i mai pot impune ceva cu forta – nu ca as incerca -, daramite unui copil de 8 ani? Si pe un subiect atat de sensibil cum este mama.. familia…Cruzime! Dezumanizare! Tristete! Atat mai pot spune! Cum am ajuns aici? Avem oglinda evolutiei noastre sociale in aproape 30 de ani post-revolutionari…”, concluzioneaza primarul Capitalei, pe Facebook.

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger