AcasăNewsFirea, o veste bună și una rea pe tema prezidențiabilului PSD

Firea, o veste bună și una rea pe tema prezidențiabilului PSD

Sedința conducerii social-democrate, la care ar urma să se tranșeze chestiunea remanierii guvernamentale și să se discute și despre prezidențialele din toamnă, a început la Parlament.

Până să ajungă la discuțiile cu ai săi colegi, Gabriela Firea, al cărei nume este vehiculat de mi multe voci din PSD drept o soluție de prezidențiabil al formațiunii, a făcut o serie de mențiuni pe această temă, punând accent pe faptul că alegerea va fi a partidului. „Vestea bună este aceea că PSD are dintre cine să aleagă. Vestea proastă este ca zilele se scurg (…) celelalte partide au deja candidați desemnați (…) cred că trebuie să recuperăm acest timp pierdut”, a subliniat Firea.

Edilul Capitalei consideră că e nevoie ca, la nivel de mentalitate, să se creadă în șansa PSD-ului de a câștiga și nu a ocolit nici tema alianțelor, inclusiv cu partidul lui Ponta. „În primul rând, să nu pornim cu șansa a doua (…) trebuie să ne dorim să fim învingători pentru România (…) este foarte importantă discuția, dar serioasă, cinstită, (….) cu partenerii noștri de la ALDE, cu dl președinte Tăriceanu, de asemenea cu foștii nostri colegi (…) de la ProRomania (…) fără aceste elemente nu cred că avem șanse”, a mai punctat vicepreședintele PSD.

Pe scurt, social-democrata s-a declarat „deschisă unor discuții” în privința unei eventuale candidaturi la prezidențiale, punând accent pe faptul că hotărârea o va lua partidul. „Nu spun acum da sau nu, în primul rând s-ar fi intelegent și corect față de colegi”, a conchis Gabriela Firea.

172 afisari

2 COMENTARII

  1. Bravo barbatilor din PSD, O nomonalizati pe Firea ca sa castige Iohanis, hai fiti mai seriosi, ori PSD se duce. Terminati cu femeile din functii de conducere. terminati cu Firea, no sa castige nimic, uite cea facut din Bucuresti. Terminati ca eu nu mai duc la vot. Am votat PSD 20 de ani , dar acum gata.

  2. Doar niste dobitoci vad in madam Firea un candidat pentru Cotroceni ,v-ati batut joc de Bucuresti !,firea a aruncat cu bani pentru circ si prostii ,cu ce v-ati ales dupa mandatul lui Firea -CU PRAFUL DE PE TOBA !!,daca sunteti prosti ,asa va trebuie ,v-au mancat plosnitele, omizile si tantarii,va adus niste hirburi de la turci pe post de autobuze,traficul din capitala este infernal ,lucrari neterminate vezi pasaje ,metrou Drumul Taberei ,tren sau metrou spre Otopeni nici gand !!,ce vreti mai bucuresteni -o cata la Cotroceni ??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger