AcasăNewsFirea nu exclude o candidatură la Cotroceni. Anunță "clarificări"

Firea nu exclude o candidatură la Cotroceni. Anunță „clarificări”

Vranceanu. Firea. Pandele. Trei nume care fac istorie in PSD, adunate intr-unul singur, spre mandria Gabrielei

Intrebată dacă o bate vreun gând prezidențial, mai ales în contextul în care recent liderul PSD Slatina spunea că ar fi cazul ca Gabriela Firea să fie convinsă să candideze pentru prima funcție în stat, actualul primar social-democrat al Capitalei a lăsat să se înțeleaga ca nu ar exclude cu totul o astfel de variantă.

E posibil să îi facă, în toamnă, concurență chiar propriului soț, Florentin Pandele, aspirant anunțat la prima functie în stat

Aflată în perioada de recuperare postoperatorie, Firea a intrat în direct la un post de știri și a asigurat că, zilele următoare, când va reveni la muncă, va ieși public cu un anunț edificator. „Săptămâna viitoare voi face niște clarificări (…) îmi voi asuma acele decizii pe care le voi lua”, a promis social-democrata.

Mai mult, Firea a pus accent pe faptul ca speră ca PSD-ul să meargă cu un candidat din rândul formatiunii în cursa pentru Cotroceni, indiferent de numele său. „Sunt membru PSD, îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care-l voi susține din tot sufletul. Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse, care să facă ușoară lupta candidaților de pe dreapta”, a sublinat social-democrata aflată la șefia Organizației București, în intervenția sa telefonică la Antena3.

author avatar
Cristina Stefan
274 afisari

2 COMENTARII

  1. doamna e cunoscuta in Bucuresti dar in tzara si mai ales in mediul rural nu o prea stie nimeni ( daca e vorba de voturi)

  2. Pai prima tre sa fii sanatoasa sa nu te doara in cur. Pot fi momente critice pt tara in care presedintele ca devii masculin nu poate spune ma asa ma doare in cur…amanati tot ma doare in cur…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger