AcasăNewsFirea, noua acuzatie la adresa sefului PSD: Dragnea a anuntat ca doreste...

Firea, noua acuzatie la adresa sefului PSD: Dragnea a anuntat ca doreste sa desfiinteze Bucurestiul

Gabriela Firea zice ca poate castiga Primaria Bucuresti si fara sprijinul PSD. Asta e democratia, sa spui ce-ai chef

Revenita in tara dupa vizita oficiala in Spania, primarul Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, a reluat acuzatiile la adresa liderului partidului din care face parte. De aceasta data, Firea sustine ca a aflat ca Dragnea ar vrea sa transforme cele sase sectoare ale Bucurestiului in orase.

„Domnul Dragnea a anuntat, intr-o sedinta cu cativa domni primari de sectoare, ca doreste sa desfiinteze Bucurestiul, ca pe el il deranjeaza atat de tare persoana mea, si vede ca nu are ce sa-mi faca, decat sa ma suprime, incat le-a spus ca va pregati in perioada urmatoare o ordonanta de urgenta prin care cele sase sectoare sa devina orase, sa devina unitati administrativ-teritoriale, ceea ce este anticonstitutional (…) Primaria Capitalei ori sa se desfiinteze in totalitate ori sa devina o institutie decorativa”, a sustinut Firea, seara trecuta, la Romania TV.

162 afisari

1 COMENTARIU

  1. Toata alergia asta a doamnei primar general a pornit din refuzul presedintelui psd de a o numi candidata din partea prtidului la presedentia Coloniei,un fel de guvernator tot general.De aici au pornit acuzele fostei jurnaliste,pe care o simpatizam,ca nimic nu mai este corect in partidul ce a propulsat-o in actuala functie.Oare fiirea o fi citit Constitutia unde se prevede ce statut are Bucurestiul si cum este organizat.Mai ai rabdare coana chirito ca mai sunt alegeri ce te grabesti ca fata,pardon,femeia la a n-a casatorie,sau esti santajata sa ataci propriul partid,te dau scheletii afara din primarie,ceva este la mijloc necurat ca prea ai devenit in ultimele luni paranoica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger