AcasăNewsFirea, mesaj de ultimă oră, la câteva săptămâni după ce s-a vaccinat...

Firea, mesaj de ultimă oră, la câteva săptămâni după ce s-a vaccinat cu a treia doză! „În urma unui test am aflat că…”

Firea, mesaj de ultimă oră! „În urma unui test am aflat că...” (sursa foto: Facebook)

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, actualmente senator, a anunțat, miercuri dimineață, că a primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19. Social-democrata a dezvăluit că s-a vaccinat cu a treia doză, în urmă cu câteva săptămâni.

Firea a făcut acest anunț cu scurtă vreme înainte să înceapă ședința în care se va supune la vot învestirea Cabinetului Cioloș, social-democrata explicând că, dată fiind situația prin care trece, nu va fi prezentă la Parlament.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi”, a transmis Firea, în urmă cu scurtă vreme, pe pagina sa de Facebook.

Firea: Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare

Și nu sunt singurele aspecte pe care a ales să le menționeze fosta șefă de la Primăria Capitalei, în mesajul postat miercuri dimineață. „Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.

Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive.

Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea”.

Ce ar fi transmis dacă ar fi mers la Parlament

Pe de altă parte, Firea a ales să transmită în scris, prin intermediul rețelei de socializare, și ce anume ar fi declarat, dacă ar fi putut ajunge în Parlament, la ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților, în care se va decide soarta Cabinetului propus de către premierul desemnat Dacian Cioloș.

„Ce-aș fi spus azi de la tribuna Parlamentului, dacă puteam participa la ședința comună?
Că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toți românii, în lupta cu pandemia. Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se știa că vine.

Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente – și pentru spitale, pentru formele severe, și pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme ușoare și medii -, s-au dotat secțiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă : guvernanți-cetățeni, care acum dă roade. Puține îmbolnăviri, puține cazuri grave.

Noi suntem din nou fruntași în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconștiență politică și administrativă!

La noi se dă mereu vina pe cetățeni. Doar ei sunt vinovați, că nu respectă “reguli”. Cei mari și tari sunt neprihăniți. Așa cred ei! Istoria le va dovedi contrariul!
Azi, din păcate, toți cei care au fost timp de 2 ani la putere merită o bilă neagră. Și să-i ținem minte!

Vă doresc sănătate, înțelepciune, protecția divină a Maicii Domnului!❤️ Doamne-ajută!”, a transmis Firea.

Mesajul Gabrielei Firea vine la doar câteva zile după ce primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că a făcut COVID. Și acesta a dezvăluit că se vaccinase – VEZI AICI.