AcasăNewsFirea: Lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica intră în linie dreaptă

Firea: Lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica intră în linie dreaptă

Pasajul suprateran va avea câte două benzi de circulație pe sens.

Primarul Capitalei a anunțat, luni, că șia pus semnătura pe autorizația de constuire a Pasajului suprateran de la Doamna Ghica, astfel că lucrările intră în linie dreaptă.

Proiectul, menit să ducă la fluidizarea traficului în zonă, ar urma să fie transformat în realitate într-un an. Lucrările pentru realizarea pasajului suprateran la intersecţia străzilor Doamna Ghica cu Şoseaua Colentina ar trebui, așadar, să fie gata în 12 luni, costul estimat al lucrărilor fiind de 28 de milioane de euro.

Pasajul suprateran va avea câte două benzi de circulație pe sens
336 afisari

1 COMENTARIU

  1. Realizari pauza ,publicitate GARLA !!,asta-i FIREA ,n-are masura cand misca un pai ,e ca gaina cotcodaceste si cand se suie in cuibar si cand face o MARGICA !!.
    Cat ai stat de pomana ca primar madam Firea ??,acu bati campii cu renovarea unor cladiri in captala ,cat costa reclama la TV ??,unde-s acele cladiri sa le vada lumea !!,ca de minciuni si facaturi suntem satui.
    Te-ai tinut de circ -fluidizarea circulatiei putea sa astepte !,ai aruncat banii pe statui ,cui trebuie statui, ca romanii pleaca din tara de raul vostru a astora de ati distrus economia si pus tara pe butuci.
    De gargara sunteti buni toata ziua ,vin alegerile iar faceti valuri,iar prostiti babele si unchesii ,mai prostiti sau amenintati pe cei cu ajutor social si asa va faceti loc cald sa jumuliti bugetul pentru voi si ai vostri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger