AcasăNewsFirea le-a scris colegilor din PSD:  Nu sunt o dizidenta, nu urmaresc...

Firea le-a scris colegilor din PSD:  Nu sunt o dizidenta, nu urmaresc scindarea. Refuz sa iau in calcul excluderea 

Dupa ce in ultimele zile a tot spus ce a avut de spus, insclusiv in cadrul Comitetului Executiv de la Neptun, dar si dupa aceea – la TV sau in declaratii la care a fost prezenta presa – social-democrata aflata in fruntea Primariei Capitalei a ales (si) varianta scrisului.

Concret, Gabriela Firea a adresat o ampla scrisoare deschisa colegilor din PSD si „simpatizantilor” formatiunii, in care sustine ca nu vrea sa fie presedintele PSD si nici sa fie desemnata candidat la prezidentiale. „Nu il critic pe presedintele partidului pentru a-i lua locul si nici pentru a-l da afara din partid. Comitetul Executiv este cel care se va pronunta prin vot (…) Nu sunt o dizidenta si nu urmaresc sub nicio forma scindarea sau slabirea partidului!”, transmite, intre altele, Firea.

Vicepresedintele PSD continua prin a spune ca tot ce a facut a fost sa spuna public „anumite lucruri pe care eu le consider nocive pentru partid in ansambul sau si pentru modul cum este perceput in societate”. Si ca nu are de gand sa paraseasca PSD-ul pentru alta formatiune. „Refuz sa iau in calcul excluderea mea din partid, pentru ca inca mai sper ca declaratiile tuturor colegilor mei cum ca PSD este cea mai democratica formatiune nu sunt doar pentru a da bine la televizor”, mai scrie Firea.

Invoca reponsabilitatea ministrului de Interne

Primarul Capitalei aduce in discutie violentele din 10 august. „In primul rand, nu am iesit cu niciun fel de declaratii publice inainte de a epuiza toate caile statutare, in interiorul partidului, si de a mi se pune in carca, premeditat, decontul evenimentelor din 10 august, din Piata Victoriei. Ca sa nu existe niciun fel de dubiu, condamn cu fermitate manifestarile violente ale unor participanti la miting, care au fost la un pas sa degenereze. Interventia jandarmilor a fost, prin urmare, cat se poate de legitima. Mai departe, daca fortele de ordine au dat dovada de exces de zel, daca au folosit forta in mod nejustificat, sau nu, este treaba organelor de ancheta sa stabileasca si in niciun caz nu poate fi responsabilitatea mea, ci a ministrului de Interne. Daca s-a gresit, sa-si asume vina, daca totul a fost minunat, sa culeaga laurii”, a conchis Gabriela Firea.

287 afisari

3 COMENTARII

  1. Manifestare bipolara, ce sa zici?! I s-or fi dat medicamentele, intre timp, a devenit „dubitativa”, sau i-a scris cineva scrisoarea, incercand s-o extraga din mizeria pe care a generat-o? Pana acum, la fel ca orice „chinez” era sigura de tot si de violenta exagerata a jandarmilor si de provocarea „pasnicilor” din piata de catre ministrul de interne si de premeditarea scoaterii ei si a prefectei prietene tapi ispasitori…Asta-i mai hastagista decat „suedezul” ala care-si oferea serviciile sexuale PSD si care dupa ce s-a-ncordat cu toate autoritatile, a inceput sa planga dupa permis. La fel si asta, dupa ce a invocat toate nenorocirile pe care le face Dragnea pe persoana fizica si vinovatiile guvernului care nu-i da, acum vine si vrea pace, o intereseaza meditatiile yoga si aflarea adevarului, nu mai vrea belirea ministrului de interne decat daca instanta hotaraste si condamna violentele, ea fiind de partea jandarmilor pasnici…Din cate am vazut, e mai mult decat bipolaritate, pare a fi personalitate multipla, ca tot ce zicea ea ieri si a uitat azi, e preluat, cu accente groase, pe alocuri, de finul Negoita…Nici nu stii ce sa crezi, Firea e un clan, e un partid, e o interfata hastag, sau o sageata a statului paralel (ala proto, consolidat de Oprea)?! Sau, e doar o femeie geloasa, frustrata si surmenata, folosita de niste interese pe care nu le intelege?! Oricum, tropozitia lui Orban si-a luat-o din nou, repezindu-se s-o imbratiseze pe „dizidenta” prea devreme…

  2. Parca bate in retragere după urmatoarea expertiza.:cand fuTache nu fu Tica, cand fuTica nu fu Tache cand futica si futache nu fu tuşi la gaurica cand futuşi la gaurica nu futare’n ramurica , de fu tare’n ramurica nu fu Tuți pregatita, pregatita de fuTuți nu fu Tica nu futache, de iubita mea cu ochii cacafeaua cacand o vezi te faci ca carameaua, ca care din mine ca care din tine ca care din noi ca canta mai bine?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger